Ugens Beauty Tips af Jannie - Beauty Living

Ugens Beauty Tips af Jannie

Ugens beauty tips

Indlægget blev opdateret den 15. oktober 2021

Hej jeg hedder Jannie og er 36 år. Jeg er mor til 3. to drenge på 12 og 14 år  og en pige på 8 år. jeg er gift og har snart været det i 8 år. Men vi har været sammen i over 20 år. Så har vi Mivsen (kat) på næsten 12 år og frida (hund) på snart 4 år. De er en stor del af familien. de sover sammen i vores seng, de er med ja overalt, selv der hvor man godt vil være alene.

Vi bor ved Mariager (nordjylland) på en nedlagt planteskole, hvor der er godt plads til os alle, det er der nemlig behov for da vores 2 drenge har ADHD. Jeg går meget op i af vores børn/familie trives. og jeg er mor med stor M. Osse derfor min bil har fået navnet: Morskampvogn. Der skal være plads til os og den skal kunne rumme os alle.
Derfor kom navnet Morskampvogn osse til at være en del af mit navn på instagram, da jeg syns det beskriver mig rigtig godt. Jeg er mor, jeg kæmper til det sidste, jeg rummer alt.
Ud over min familie er mit et og alt, så er mine venner osse en stor del af mig.  Jeg elsker og tilbringe tid med mine veninder og venner, og jeg synes virkelig de sidste år har været hårde, at man ikke kunne ses. Jeg er en livsnyder, jeg er en åben og glad og venlig person. Jeg tænker altid på andre. Jeg elsker og holder fester, fødselsdage, jul og andre begivenheder.Men ud over at være mor, kone og den der er der for andre. Er jeg osse mig selv, og der elsker jeg at passe på mig selv, gøre noget ud af mig selv. Jeg går meget op i hudpleje, makeup og andre form for beauty. Jeg elsker og afprøve forskellige mærker og produkter og finde ud af hvordan de virker bedst, mikse og blande. 

Jeg er ikke ekspert eller har arbejde med beauty, det tætteste jeg kommer er jeg var ved og tage frisøruddannelsen , men så blev jeg gravid og kom ikke videre den vej. Men jeg brænder virkelig for at udforske den vej, og har nok næsten min egen lille salon herhjemme. Jeg tror i hvert fald at hvis nogle af mine veninder bliver spurgt om jeg har meget så vil de sige ja rigtig  meget.

Hvad er dine 5 bedste hudpleje tips?

  1. Jeg renser altid min hud morgen og  aften. Jeg renser stort set altid 2 gange om aften. Fordi jeg  har haft makeup på, og været ude i bilos, mados,  osv og det tilstopper porerne i huden. Jeg renser osse hver morgen da huden udskiller en masse affaldsstoffer om natten, og det skal renses vær før man lægger ny creme, makeup osv.
  2. En creme er bare en creme, og når jeg skriver det er det fordi der er mange der tror af en creme er nok og den kan det hele. Men det kan den ikke, det er her af der skal være mere fokus på produkterne der hedder SERUM.
    Serum er det produkt der virkelig kan arbejde og trænger ned i huden. Hvor at cremen lægger sig mere på huden som en hinde og beskytter huden. Jeg selv vil nødig undvære en serum, og jeg mikser osse her, min aften rutine kan se sådan ud:  2 gange rens, en oliebaseret som tager makeuppen og s en rens der hjælper på et problem. Så en mist til at fugte huden med. Og så kommer der det der skal arbejde.  Serum. Der vil jeg ofte bruge 3 forskellige serum. En A vitamin serum. En serum mod det min hud har brug for i dag. Det kunne været en serum fra Ole Henriksen, det kunne osse være MDH fra Raz Spa, men et produkt der er lavet til et problem, og hos mig er det ofte hormon udbrud, altså urenheder.  En fugtgivende serum som den sidste. Fugt er Hyaluronsyre. Men tag skridtet, brug en serum.
  3. Hudpleje er ikke kun produkter udefra, de er lige så vigtige indefra. Vand. Vitaminer. Søvn og en en god kost. Og ikke mindst motion. 
  4. Forkæl dig selv med masker. tror tit vi er mange der glemmer og bruge masker til huden, da den skal side 15-20 min og det har vi ikke tiden til. Jeg kender det selv jeg er mor til 3 børn. men jeg prøver og tænke kreativt, jeg bruger en maske 1-3 gange og ugen. Jeg går lige op og tager en maske på inden jeg skal ud og lave mad som oftest tage 20 min tid. Eller hvis jeg skal se en film/ side ved computeren så tager jeg osse lige en maske på. Find tid til masketid.
  5. Jeg er sådan en person der nødigt går ud af min dør uden og se ordentlig ud. have sat håret og have makeup på. Men jeg gider faktisk ikke altid og lige skal sætte hår og lægge makeup. Så her er Farvet dagcreme eller bb-cream cc-cream bleven  en god ven. da den hjælper med og få huden til og se frisk og pæn ud. Så den og en hårelastik og så op i en knold, og lidt mascara. Så kan jeg godt lige køre ned og henter datteren eller det vi mangler.:-) 

Hvad er dit yndlingsmærke inden for hudpleje, og hvorfor?

Uuh den er svær jeg er rigtig glad for rigtig mange mærker og produkter. Jeg mikser jo rigtig meget. det handler jo meget om selve det enkelte produkt fra det mærke, da det kan være jeg er rigtig glad for selve serumen fra det mærke, men af deres creme så ikke lige er den rette for min hud. men mærker der går igen på mit badeværelse er: RAS SPA. PUDDERDÅSERNE.  CLINIQUE. ORIGINS. ECOOKING og mange mange flere. Jeg går ikke så meget op i indpakning og det produktet er i. men selve hvad produktet kan for min hud.

Angående makeup  har jeg osse rigtig mange mærker og ikke et favoritmærke, det er hvad produktet kan og ikke hvad prisen er eller hvordan det ser ud.  Ang livsstil er jeg nok sådan det jeg ser og falder for er det jeg køber og går i. Der er jeg igen ikke rigtig til mærker, men til af det skal passe til mig.

Er du mest til naturlig eller farverig makeup? / Er du mest til en simpel og enkel hudpleje rutine, eller foretrækker du en kompliceret 10 trins hudpleje rutine?

Uhh det er vist ret let og svare på, jeg er til den kompliceret hudpleje, jeg går gerne på badeværelset inden aftensmad eller efter alle er puttet og gået i seng. så jeg har roen og tiden til og gå i dybet med min hud.
Jeg er til begge dele ang makeup. i hverdagen skal det bare se naturligt ud. Men jeg elsker osse når vi skal i byen og bruge tiden på at lægge en lækker makeup.

 Hvad er dit bedste råd til en nybegynder, der gerne vil kaste sig ud i makeup og hudpleje?

Prøv dig frem. Vær ikke bange. Søg råd ved en veninde som du synes for det godt. ikke altid ved matas eller i den stil. brug instagram. Jeg synes hvis man kigger ved nogen af dem der går op i det eller har det som hobby kan man finde mange gode råd. Vær ikke bange for og prøve nyt og at mikse. Mærk på din hud føl på din hud. Husk fugt, osse selv og du har fedtet du da det faktisk oftest er et tegn på din hud mangler fugt.

Hvad tænker du mest over, når du skal købe nyt makeup/hudpleje?

Jeg høre gerne om det fra andre- søger sparing. Jeg beder oftest om en prøve for og afprøve er dette noget for min hud. Jeg læser på produktet, hvad er der i. Jeg går ikke så meget op pris, kvalitet, indpakning osv. Men hvad kan produktet for mig.

Hvis du skulle opfinde et nyt produkt inden for makeup/hudpleje, hvad skulle det så være?

Uhh det er jo en svær en. Men det første der kommer til mig er en tryllecreme der kan trylle vores urenheder væk. En salve der kunne smøres på om aften lige før sengetid og så  når man vågner næste morgen af de så er væk.

En anden ting kunne osse være lidt lige som de der man tisser på, for at finde ud af om man er gravid. At man kunne lave sådan nogle til huden, så man hurtig kunne finde ud af hvad ens hud har brug for. For huden er jo ikke ens hele året rundt.

Med disse ord vil jeg bare sige tak fordi du læste med så langt.
Hvis du har lyst til at følge med på min IG-Profil, så find mig på @jannie.morskampvogn  


Husk du er præcis ligesom du skal være.
Kærlig hilsen Jannie

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.