Charlotte Tilbury → Dupe til bestellerne!

Charlotte Tilbury → Her finder du dupes til bestseller produkterne!

Charlotte Tilbury Danmark

Indlægget blev opdateret den 19. april 2022

Charlotte (født 1973) er en britisk makeup artist og hun er formand for makeup- og hudplejemærket Charlotte Tilbury Beauty Ltd. Har du forgæves googlet Charlotte Tilbury Danmark, og ikke fundet de famøse blush og bronzer wand sticks? Girl, same. Sagen er den, at vi endnu ikke kan få fingrene i Charlotte Tilbury’s makeup og hudpleje produkter i Danmark. Mens vi spændt venter på at produkterne kommer til Danmark, skal vi selvfølgelig ikke snydes for de smukke looks der i øjeblikket bliver kreeret på både instagram, youtube og tiktok – Vi har nemlig fundet dupes til Charlotte Tilbury’s populære produkter, som du kan bruge imens vi alle venter på produkterne kommer til Danmark.

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter dupe

Physicians Formula Spotlight Illuminating Primer Glow

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter dupe
Physicians Formula Spotlight Illuminating Primer Glow
Charlotte Tilbury Danmark

Physicians formula spotlight illuminating primer glow er en dupe til Charlotte Tilbury’s populære Hollywood Flawless Filter. Produktet kan bruges som en primer, en tinted moisturizer, og den kan blandes op med din foundation, eller den kan bruges efter du har påført din foundation til at genskabe gløden i huden. Spotlight Illuminating Primer Glow er en lysreflekterende formel, der synligt udglatter fine linjer og får huden til at fremstå frisk, lysnede og sund. Produktet går ind og korrigerer samt beskytter. Physicians Formula Spotlight Illuminating Primer Glow er beriget med A- og E-vitamin som er med til at give en strålende glød.


 • Lysreflekterende formel
 • Udglatter fine linjer
 • Får huden til at fremstå frisk, lysende og sund
 • Allergivenlig
 • Dermatologisk testet
 • Cruelty-free
 • Parfumefri
 • Korrigerer og beskytter
 • Giver en strålende glød
 • Beriget med A- og E-vitamin

Charlotte Tilbury Hollywood Contour Wand dupe

Maybelline Eraser Eye Concealer

Charlotte tilbury hollywood contour wand dupe
Maybelline eraser eye concealer
Charlotte tilbury danmark

Maybelline Eraser Eye Concealer er en dupe til Charlotte Tilbury Hollywood Contour Wand! Yes, du læste rigtigt. En concealer som er en dupe til contour. Maybelline Eraser Eye Concealer kommer i en række nuancer, dvs. der også er i contour nuance. Den unikke formel er beriget med gojibær til at fugte huden, mens den er blid og levere en fejlfri finish. Produktet indeholder en indbygget svampeapplikator.


 • Formuleret med farvede pigmenter
 • Beriget med gojibær til at fugte huden
 • Blid og sart
 • Fejlfri finish
 • Svampeapplikator
 • Charlotte Tilbury Hollywood Contour Wand dupe

Charlotte Tilbury Glowgasm Beauty Light Wand dupe

E.L.F Cosmetics Putty Blush

charlotte tilbury glowgasm beauty light wand dupe
elf cosmetics putty blush
charlotte tilbury danmark


 • Pigmenteret
 • Cremet
 • Giver glød
 • Let formel
 • Kan bygges op
 • Transformeres fra creme ti semi-mar pudret finish
 • Indeholder E-vitamin
 • Lille og kompakt
 • Dupe til Charlotte Tilbury’s Glowgasm Beauty Light Wand

Hvornår kommer Charlotte Tilbury til Danmark?

Som det ser ud i øjeblikket er der ikke rigtig nogen der ved hvornår Charlotte Tilbury kommer til Danmark. Vores umiddelbare gæt er, at Sephora højst sandsynligt vil få produkterne på lager på et tidspunkt grundet den store efterspørgsel. Men som det ser ud lige nu, så må vi nøjes med de forskellige dupes til de forskellige produkter. Vi har listet dupes til bestsellerne, så hvis du er nysgerrig på hypen, så kan du til at starte med kaste dig ud i de lige så gode men billigere dupes til Charlotte Tilbury’s bestsellers. Indtil da, kan vi fortsat taste Charlotte Tilbury Danmark og håbe på det bedste. 

Tilbury’s historie

Med over 28 års erfaring har hun markeret sig som en ægte kreativ visionær og innovator. Hun har revolutioneret ansigtet til den globale skønhedsindustri ved at afkode sin ekspertise ind i transformative makeup-tricks og værktøjer, der er nemme at bruge, nemme at vælge og nemme at shoppe for alle i alle aldre!

Hun mener, at alle fortjener at se ud og føle sig som den smukkeste version af sig selv hver dag ved hjælp af makeup. I dag er hun en af Storbritanniens mest berømte makeup-industri eksportvarer og fortsætter med at skubbe grænser med sit prisvindende, rekord brydende, eponyme, universelt-elsket makeup- og hudpleje firma. 

Charlotte Tilbury’s makeup rejse 

Født i London og opvokset på Ibiza voksede Charlotte Tilbury op omgivet af inspirerende kunstnere, musikere, skuespillere og forfattere. Med sin far, Lance, en maler og mor, Patsy, en modeproducent, vidste hun altid, at hun ville forfølge en kreativ karriere. 

Der var to vigtige øjeblikke, der havde en enorm indflydelse på hende. Den første var da hun mødte den kendte makeup artist Mary Greenwell da hun blot var 11 år, her åbnede hendes øjne sig virkelig op for makeup-verdenen. En anden indflydelse der skubbede hendes i retning af lige netop denne karrierer var da hun opdagede makeuppens transformative effekt som 13 årig, da hun begyndte at bruge mascara. Natten over oplevede hun at folk reagerede på hende på en anderledes og mere positiv måde. Ordret har hun sagt “Jeg følte mig øjeblikkeligt sikker, mere attraktiv og mere empoweret. 

Charlotte Tilburys kreative karrierervej 

Før hun startede Charlotte Tilbury Beauty, arbejdede Charlotte sammen med industriledere for at skabe bedst sælgende produkter og lancere hele skønheds linjer for mærker, herunder Helena Rubenstein, MAC, Armani, Burberry og Tom Ford.

Efter at have arbejdet op til 40 shows om sæsonen, har Charlotte startet trends på landingsbanerne i New York, Milano, Paris og London, og ageret som show-makeup-direktør for mærker som Prada, Miu Miu, McQueen, Cavalli, Lanvin og Chloe blandt mange andre .

Magasiner og kampagner 

Makeupartisten, der blev entreprenør, begyndte sin karriere i 90’erne og har skabt cover looks til verdens største modemagasin. Hun har arbejdet på over 100 Vogue-covers og er den eneste makeupartist, der har haft tre vogue covers. Charlotte har arbejdet på sundhedskampagner for de største luksus modehuse, fra Fendi til Prada, og hun har samarbejdet med branchens mest velansete fotografer fra Mert & Marcus til Mario Testino. 

Priser og awards

Charlotte har modtaget adskillige personlige priser for sit indflydelsesrige arbejde, herunder:

 • Fashion Creator ved British Fashion Awards i 2005
 • Vinder af MAC Salutes Award for Lifetime Achievement i mode- og skønhedsindustrien i 2009
 • Modtager af every woman Ambassador Award ved NatWest everywoman Awards i 2017
 • CEW Lifetime Achievement Award i 2019
 • MBE på The Queen’s Birthday Honours-liste i 2018 for tjenester til skønheds- og kosmetikindustrien.

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter dupe

Charlotte Tilbury Flawless Filter er et multi-use produkt. Produktet kan bruges som en primer, en tinted moisturizer, og den kan blandes op med din foundation, eller den kan bruges efter du har påført din foundation til at genskabe gløden i huden. We know, den kan bruges til en masse. Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter bruges oftest som en primer – altså et forberedende produkt, der påføres efter din hudpleje for at skabe et ideelt lærred til at holde på den makeup, der kommer på bagefter – som foundation, tonet fugtighedscreme eller concealer. Din primer kan komme i form af et ansigtsserum med hyaluronsyre, der booster hydrering, en solcreme, der beskytter og blødgør udseendet af porer, eller en traditionel silikonebaseret primer, der udglatter og slører. Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter slører, udglatter, oplyser og giver glød.

Physicians Formula Spotlight Illuminating Primer glow

Physicians Formula Spotlight Illuminating Primer Glow er en dupe til Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter, og man kan heldigvis få fingrene i Physicians Formula Spotlight Illuminating Primer Glow i Danmark. Physicians Formula Spotlight Illuminating Primer Glow kan bruges, nøjagtig som Charlotte Tilbury Holly Flawless Filter kan bruges. Nemlig som en primer, en tinted moisturizer, den kan blandes op med din foundation, eller den kan bruges efter du har påført din foundation.

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter dupe
Physicians Formula Spotlight Illuminating Primer Glow
Charlotte Tilbury danmark

Charlotte Tilbury Glowgasm Beauty Light Wand dupe

Der bliver solgt en Charlotte Tilbury Glowgasm Beauty Light Wand hvert 8 sekund! Så efterspurgt er hendes produkter.For en smuk, glødende highlight-blush tilføjer Glowgasm Beauty Light Wand et kys af rosenrød pink farve til dine kinder. Blot et par strøg rødme kan få din teint til at se sundere ud og få din hud til at se mere ungdommelig ud. Det tilføjer en glød, som bronzer og highlighter bare ikke kan efterligne.

E.L.F Cosmetics Putty Blush

E.L.F Cosmetics Putty Blush er en dupe til Charlotte Tilbury Glowgasm Beauty Light Wand. Ikke nok med at produktet er let, holdbart, flydende og smelter ind i huden, så fås produktet også i mat og dugfrisk finish. ELF Cosmetics Putty Blush smelter ind i huden på flotteste vis, og så er det en del billigere end Charlotte Tilbury Glowgasm Beauty Light Wand.

Charlotte Tilbury Hollywood Contour Wand dupe

Charlotte Tilburys populære Hollywood Contour Wand er en flydende contour, som kommer med en svamp applikator. Du kender den, vi alle kender den. Produktet er i øjeblikket til at finde på tiktok, instagram, og youtube. Charlotte Tilburys Hollywood Contour Wand har en flot og naturlig skyggefarve, som gør det nemt at skabe smukke skulpturelle kindben.

Den har behandlede pigmenter med god vedhæftning og farve ensartethed, der skaber skygger og definerer træk for en naturlig finish. Formlen er let og blød hvilket gør påføringen nem. Produktet bliver påført direkte på huden ved hjælp af pude applikatoren, som fordeler produktet jævnt på kindbenene, næsen, tindingerne og kæbelinjen. Efter påføring skal du blot blende det ud og resultatet er et smukt, naturligt skulptureret look. Charlotte Tilbury Hollywood Contour Wand er formuleret uden parabener og parfume. 

Maybelline Eraser Eye Concealer

Maybelline Eraser Eye Concealer er en dupe til Charlotte Tilbury Hollywood Contour Wand. Yes, du læste helt rigtigt. Denne concealer er en dupe til Charlotte Tilbury Hollywood Contour Wand. Produktet er mat, cremet, holdbart, og føles ikke tungt på huden. Det kan fås i en række nuancer, der er  finjusteret og testet for at se godt ud på alle hudfarver. Plus, de kommer i et brugervenligt stick-format, der er perfekt til målrettet påføring, hvor som helst du ønsker at konturere. Den opbyggelige creme-til-pulver-formel er lavet på lag og er vægtløs og super nem at blande, men den bliver også siddende uden blive cakey.

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.