Eyebrow serum Guide | Se vores 4 favorit serum til øjenbryn →

De 4 bedste eyebrow serum | Serum til øjenbryn vi kan stå inden for

Indlægget blev opdateret den 21. november 2022

Eyebrow serum, øjenbrynsserum, serum til øjenbryn – kært barn har mange navne, og de betyder alle det samme. Tilbage til det – eyebrow serum har taget verdenen med storm. Moden er ikke længere at have de tyndeste bryn i byen, nu handler det om tykke og fyldige bryn, som giver lidt “bushy” vibe, når du styler dem.

Men hvordan får man dem? Og kræver det virkelig hårdt arbejde hver morgen at tegne dem op? Nope, mirakelmidlet er her, og det er lige netop serum til øjenbryn, du skal have fat. Heldigt for dig, er vi selv ret glade for eyebrow serum og har prøvet en håndfuld eller to med tiden. Det er så blevet til 4 slags, som rent faktisk har haft en effekt på vores øjenbryn, og som nu er vores 4 favoritter.

M2 Beaute Eyebrow Renewing Serum 4 ml

Det her er en af favoritter – og ikke kun blandt os, men maaange. Den ligger dog også i den dyrere ende, men den kan noget, og vi kunne virkelig se en forskel efter 3-4 uger. Den er alletiders til dig, der bar gerne vil have mere fylde på dine bryn eller hvis du tidligere har overplukket dem og nu svært ved at få dem tilbage til normal.


 • Brug den en gang dagligt
 • Indeholder masse næring, dine øjenbryn vil elske
 • Gør dem fyldigere, tykkere og mørkere
 • Indeholder MDN-kompleks, som sørger for væksten

RapidLash RapidBrow Eyebrow Enhancing serum 3 ml

Den her er en af vores personlige favoritter – fordi den er effektiv og fordi den er i en pris, der er mere overkommelig. Efter blot en måned så vi kraftige fremskridt i form af fyldigere og mørkere brun, så den klassiske “bushy” stil kunne skabes. Den er desuden så let at påføre, og indeholder Hexatein®2-kompleks, som består af hele 6 ingredienser, dine øjenbryn vil elske.


 • Indeholder Hexatein®2-kompleks
 • Let at bruge
 • Bruges dagligt efter renset hud
 • Resultater efter blot 4 uger

Sanzi Beauty Eyebrow Enhancing Serum 5 ml

Sanzi Beauty har lavet en eyebrow serum, der indeholder alt det gode. Den er lavet på en specialudviklet formel med blandt andet aktive ingredienser, og så er det rigtigt på antioxidanter og peptider, som giver dine bryn alt det, de har brug for, så de kan vokse sig fyldige og smukke. Du vil begynde at kunne se en forskel efter to måneders brug. Det anbefales desuden, at du bruger det 1-2 gange dagligt.


 • Serummet er hormonfri
 • Og vegansk
 • Forventet resultat kan ses efter 8 uger
 • Brug det 1-2 gange dagligt

Nilens Jord Eyebrow Serum 5 ml

Nilens Jord er den sidste af vores favoritter, som vi nævner. Den er favorit af flere grunde! En overkommelig pris, ingredienser, der gør mirakler for vores øjenbryn og så er den både vegansk og parfumefri. Desuden er formlen på denne øjenbrynsserum med plankton-ekstrakt, som gør underværker og sørger for, at vi rent faktisk kan se en forskel efter 4-6 uger. Brug den dagligt for fulde effekt.


 • Indeholder blandt andet plankton-ekstrakt
 • Resultat ses efter 4-6 uger
 • Allergicertificeret
 • Uden parfume og vegansk

Hvad er en øjenbrynsserum egentlig?

Ja, hvad er en øjenbrynsserum egentlig? For alle snakker da godt om det. Men en øjenbrynsserum, som også kaldes en eyebrow serum på engelsk, er ret lig med de andre typer serummer, der findes derude. F.eks. en serum til ansigtet, som de fleste af os er ret bekendte med, indeholder en en masse vitaminer og ingredienser, som alle er gode for vores hud og hjælper med at holde den smuk.

Det samme gør sig faktisk gældende for en eyebrow serum. Her er det i stedet blot en serum, der indeholder vitaminer og plejende ingredienser, som er god for vores øjenbryn – og altså for dem til at synes sundere og tykkere, da de får alt, hvad de har brug for. Det er et indhold, der går ind og fugter øjenbrynene og dermed bidrager med al den næring, de måtte have brug for. Derfor indeholder mange eyebrow serum også en aktiv ingrediens, der sætter gang i hårproduktionen i vores øjenbryn.

Hvad gør en serum til øjenbrynene?

Som vi kort var inde på før, så virker eyebrow serum ved, at vi påfører lidt væske via en applikator. Det ligner allermest en børste fra vores mascara, men med gennemsigtig væske. Det smører vi på øjenbrynene og på den måde tilfører vi væsken. Væsken er det, vi kalder serum til øjenbryn. Serummet påføres vores øjenbryn og kommer derfor på vores øjenbryn og huden omkring. Det giver vores øjenbryn et boost af nærende ingredienser og vitaminer, som sætter gang i produktionen, og dermed gør vores øjenbryn både tykkere og mere fyldige.

Hvordan påfører man eyebrow serum?

Det er rigtig nemt at påføre en eyebrow serum. Det ligner allermest en mascara – og lige så når du åbner den og trækker applikatoren ud. Forskellen er blot væsken og så er der selvfølgelig lidt forskel på applikatoren. Tag den og påfør den dine øjenbryn. Går det med hårene og som om du redder dine øjenbryn. Du vil hurtigt kunne se, at de bliver påført serum. Så let af det! Du skal efterfølgende IKKE tørre det af eller noget. Lad det sidde og finde sin vej ind – sådan får du den bedste effekt ud af det.

Hvordan vælger man den rette eyebrow serum?

Er du på udkig efter den rette eyebrow serum, kan det være svært at finde ud af, hvad der helt præcist er godt, og hvad man egentlig skal kigge efter? Vi har selv været der! Og det kan faktisk stadig være svært at finde hoved og hale i, hvilken du bør vælge. Specielt fordi der hele tiden kommer nye slags, der lover dig guld og grønne skove, hvis du vælger deres eyebrow serum – desværre er det bare ikke altid sandheden, Vi giver dig derfor nogle tips til, hvordan du bedst kan komme fra start og finde det perfekte til match til dig.

Applikator

En af de ting, du kan se efter, er, hvordan applikatoren fungerer. Vælg en, hvor applikatoren ligner noget, der er let at bruge og hvor du kan præcisere, hvor du ønsker det på. Det kan blive dyre dråbe, hvis der er serum på hele applikatoren og det bliver smurt på 1 cm under og over dit øjenbryn. Så vælg en serum til øjenbrynene, der har en applikator, der er let at bruge og styre.

Gode anmeldelser

Den svære del er at finde ud af, hvordan serummet virker på netop mig? For tro mig, når jeg siger, at vi har prøvet forskellige, som nærmest ingen effekt har haft på mine bryn. Men på andre har de eftersigende haft en stor effekt. Og når vi endelig har fundet en, der virker, så er der andre, der har haft helt modsatte oplevelser. Så det har også betydning, hvordan vores øjenbryn reagere på det og hvor godt det virker.

Derfor kan det være en god ide at snakke med veninder og venner og høre deres erfaringer – og hvilke de bruger. Desuden er det også altid en god ide at læse op på de forskellige typer eyebrow serums, der findes og høre, hvad andre på har haft af oplevelser. Det er selvfølgelig aldrig en garanti, men hvis man falder over en, hvor størstedelen har haft gode oplevelser, så er chancerne store for en succesoplevelse selv.

Vælg en prisklasse, der matcher dig

Den sidste ting er, at du bør vælge en eyebrow serum, der passer til dit budget. Der findes nemlig serum til øjenbrynene i et hav af prisklasser. Og selvom at mange PRAISER de dyre, der ligger på over 500 kr, så er det ikke den eneste gode løsning. Der findes forskellige mærker, som ligger bredt på prisklassen. Derfor finder du også forskellige typer af eyebrow serum på vores liste, så der er noget for enhver prisklasse. Så find en, du har råd til og så det ikke påvirker resten af måneds budgettet.

Derfor skal du bruge en eyebrow serum

Der kan være mange grunde til, at du specifikt gerne vil have fat i en eyebrow serum. Men en god grund til at benytte sig af eyebrow serum er, at de bliver fyldigere og tykkere – og derfor hurtigt synes af mere. Desuden er det ren selvforkælelse til dine bryn, som får al den næring, de skal bruge. Men der kan også være andre grunde til, at eyebrow serum virker tiltalende for dig. F.eks:

 • Manglede hårvækst fra tidligere trends
 • Genetisk
 • Sygdomme
 • Kærlighed for tykke bryn

Uanset grundet bag ønsket om tykkere og mere fyldige bryn, så kan en eyebrow serum være alletiders, da det sparer tid om morgenen, da de ikke skal tegnes op og så kan de bare give mere velvære og glæde, hvis det er et ønske, du har haft længe.

Virker det der serum til øjenbrynene overhovedet?

Vi forstår godt skepsissen – for vi havde det på helt samme måde, da vi første gang hørte om det og overvejede at prøve den. Men vi har selv prøvet forskellige på egne øjenbryn, og vi kan altså konstatere – at ja, det virker rent faktisk.

Virker det på alle?

Men virker det på alle? Som vi kort har været inde på tidligere, så kan det være forskelligt fra person til person, hvor god en effekt din eyebrow serum har på dig specifikt. Vi har brugt nogle, som har haft en vild effekt på vores bryn, men på andre har de knap kunne se en forskel. Det er altså ikke meget anderledes end så mange andre hudplejeprodukter, hvor det også kan variere fra person til person, hvor god en effekt det pågældende produkt har, Men der burde være en øjenbrynsserum til alle derude.

Hvilken er bedst til mig?

Når du skal finde den bedste til dig, kan det være svært, da der findes så mange. Så vi anbefaler, at du vælger fra enten denne liste, hvor vi har set en positiv effekt på venner og bekendte. Ellers kan du bruge tid på at læse mere om de forskellige eyebrow serum online eller høre venner og familie, hvilke de har erfaring med.

Hvornår kan jeg forvente at se en effekt?

Det er meget forskelligt. De fleste mener dog, at du efter 3-4 uger vil kunne se en forskel. Her kan det være en god ide at tage et før billede, så du kan se processen. Oftest kan det være svært at se den store forskel, der er sket, når vi ser os selv i spejlet flere gange om dagen.

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.