Highlighter cream→Vi giver dig svaret på hvor du skal lægge den

Highlighter cream| Her finder du nogle af de bedste highlighter creamer på markedet

Highlighter cream og ansigtsform

Indlægget blev opdateret den 5. april 2023

Her hos Beauty Living er vi blevet vilde med det nye makeup produkt, nemlig highlighter creamen. En highlighter cream er en highlighter i form af en cream, hvilket gør den super nem at have med overalt, og gør den nem at påføre.

Vi er særligt vilde med netop highlighter cream, fordi den er nem at påføre og den gør det nemt at opbygge intensiteten af det glød du ønsker dig. Derudover er en highlighter cream perfekt til at fremhæve de bedste træk ved dit ansigt.

Vi giver dig i denne artikel svaret på hvordan du skal highlighte dit ansigt ved hjælp af en highligter cream. Du får også 6 bud på de highlighter cream vi synes er bedst.

6 highlighter cream til din makeuppung

GOSH Glow Up Cream Highlighter 14 ml – 001 Pearl

Denne smukke highlightere cream, er en highlighter du bare ikke vil undgå at mangle i din makeuppung. Den ligger smukt på huden, og gider dig den glød du har brug for. Den er nem at bygge op.

God til alle typer. Bruges på din bare hud, eller over foundation.

NYX Prof. Makeup Born To Glow Liquid Illuminator 18 ml – Gleam

Denne smukke cream highlighter er 2 i 1, eftersom den både giver en lækker glød, men samtidig er med til at prime din hud.

Bruges under din foundation for at give en lækker glød.

Clinique Chubby Stick Sculpting Highlight

Smuk highlighter der fremhæver alle dine smukke træk. En highlighter du kan have med overalt, og som med fordel også kan bruges som øjneskygge.

Allergitestet og Olie- og parfumefri.

Revolution Bright Light Highlighter 3 ml – Beam Pink

Denne highlighter er perfekt til prisen. En smuk highlighter der ligger flot på huden. Svampen gør det nemt at påføre på de steder du ønsker at skinne igennem.

Kommer med smart applikationssvamp.

YSL Touche Éclat Illuminating Pen 2,5 ml – 2 Ivory Radiance

Smuk highlighter som er nomineret til COSTUME prisen. Et produkt du bare ikke kan undvære når du først har prøvet det.

Denne highlighter giver dig en naturlig glød.

NYX Prof. Makeup Away We Glow Liquid Booster 12,6 ml – Glazed Donuts

Smuk highlighter der både kan bruge en aften i byen, eller en sommeraften for at få lidt ekstra shine. Fremhæver dine favorit træk ved dit ansigt

Highlighter der kan opbygges smuk i intensitet.

Hvad er highlighter cream?

Det kan være du spørger dig selv, hvad en highlighter cream er for noget? Det skal vi give dig svaret op. En highlighter cream er en cream du påfører over din foundation eller anden base, og som så highlighter de områder du ønsker skal highlightes. En highlighter cream er en skinnende cream, der både giver en særlig glød, men også fremhæver de træk i din ansigt du synes skal fremhæves. En highlighter cream er en god ting at have i sin makeup pung, da den, for os, er blevet en uundværlig genstand.

Vi er vilde med highlighter cream, fordi den ligger flot på huden, men også fordi den er praktisk. Og hvis der er noget, vi er vilde med, er det når tingene er praktiske. Især i en travl hverdag kan det være godt med makeup, der er nemt at påføre, og derfor også hurtig. Med en highlighter cream er du ikke i tvivl om at din makeup kommer til at ligge flot i løbet af dagen.

Highlighter cream er som sagt nem at påføre, og du får et lækkert resultat hver gang.

Highlight og contour

Når man taler om highlighter, kan vi næsten hellere ikke undgå at tale om contour. Contour har været kendt i mange år efterhånden, og det er få, der ikke bruger det i deres daglige makeup rutine. Contouring er med til at konstruere dit ansigt, så de dele af dit ansigt du ønsker at gøre dybere kan blive det. Det er en smart måde at gøre dit ansigt lidt slankere på, hvis du ønsker det. Men også perfekt til at fremhæve de træk af dit ansigt du synes bedst om.

Contour og highlighter bruges ofte sammen, hvor man med en highlighter fremhæver de steder i ansigtet, man ønsker at fremhæve ekstra meget. Hvor man med contour kan definere sit ansigt på den måde man ønsker det. Så hvis du f.eks. ønsker at fremhæve dine kindben mere, kan en kombination af highlighter cream og contour være vejen frem for dig.

Ansigtsform

Når du skal begive dig ud i at lege med highlighter cream, er det vigtigt at kende din ansigtsform. Der findes nemlig mange forskellige former, og når du kender din ansigtsform kan du også sikre dig at din makeup ligger pænere, fordi du ved hvor du skal lægge din highlight og hvor du ikke skal.

Der findes følgende ansigtsform, se om du kan finde din:

Oval

 • dit ansigt er 1,5 gang dens bredde
 • din pande er en smule bredere end din kæbe er
 • din kæbe har en blid og buet form

Firkant

 • dit ansigt er lige så bredt som det er langt
 • din kæbe er lige, eller har kun en mindre bue
 • du har en skarp kæbelinje

Rund

 • dit ansigt minder om den firkantede form, men har meget blødere vinkler
 • dine kinder har god volume
 • din hage er afrundet
 • din kindben er den bredeste del af dit ansigt

Hjerteformet

 • din pande er det bredeste i dit ansigt
 • din hage er spids
 • du har en hårgrænse der er formet som et hjerte

Diamant

 • dine kindben er bredere end din pande
 • din hage er spids
 • dit ansigt er relativt smalt

Highlight dig ansigt efter din ansigtsform

Når du er nået så langt og har fundet din ansigtsform, så er det blevet tid til at bruge din highlighter cream og highlighte det i dit ansigt du synes er vigtigt at fremhæve. Der er mange måder at bruge en highlighter cream på, men på redaktionen er vi enige om at det er nemmeste at bruge en finger til at blende highlighter cremen ud i ansigtet. Du kan dog også bruge en fugtig beautyblender, for at fordele din highlighter cream.

Vi anbefaler at du bruger din highlighter cream på det øverste af dine kindben, under dine øjenbryn, samt næseryggen. Nogle kan også lide at bruge det på hagen og toppen af læben.

Der er ingen regler for hvordan du vil bruge din highlighter cream, men det er blot anbefalinger, til hvad man kunne gøre. Brug highlighter cream til at fremhæve de gode ting ved dit ansigt

Highlighter cream er en nem måde at fremhæve de ansigtstræk du synes er pænest ved dit ansigt. Det kan være du har nogle kindben du ønsker at fremhæve yderligere, og der er en highlighter cream en god ting at have i din makeup pung.

Ser flawless ud. Altid

Det er ikke uden grund at vi her på Beauty Living er blevet vilde med highlighter cream. Ud over at det er nemt at tage på, ligger det også bare flawless på din hud gennem hele dagen. Du kan gå igennem regn og slud og stadig se flawless ud, fordi cremen bare bliver siddende. Det er noget vi er vilde med. En highlighter cream er nem at påføre over din foundation, og får hele dit makeup look til at hænge sammen. Det er som om highlighter cream smelter ansigtet sammen, så det bliver en samlet helhed.

En anden ting vi er særligt vilde med ved highlighter cream er at du kan have den med overalt, da det er nemmest at påføre den med din fingere. De fleste highlighter creamer ligger perfekt i håndtasken, så du kan touche up, hvorend du er. Den er fiks at have med on the go, og det elsker vi!

Så hvis du er i tvivl om hvad dit næste køb skal være- ja, så kan vi kun anbefale en highlighter cream. Du kommer ikke til at fortryde det!

FAQ

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.