Hvilke makeup børster har du brug for? Få overblikket her!

Hvilke makeup børster har du brug for? Få overblikket her!

makeup børster

Indlægget blev opdateret den 9. marts 2022

En af de vigtigste værktøjer, til når vi skal lægge makeup, er vores makeup børster/ Makeup pensler. I dag findes der mange forskellige udgaver, i alle prisklasser. Det kan derfor være utroligt svært, at finde ud af hvilke makeup børster, du bør vælge. Fortvivl ej. Vi vil komme til bunds i det, og hjælpe dig med at finde de rigtige makeup børster, der hjælper dig med at skabe det look, du ønsker! Om så det er til hverdag, fest eller noget helt tredje. Er du nybegynder indenfor makeup børster eller leder du efter makeup børster der ikke vælter månedens budget, finder du det også her. Vi har nemlig samlet de bedste makeupbørster, der både er budgetvenlige, uundværlige og eksklusive

Makeup børster – hvad er til hvad?

Et godt sted at starte, er at vide hvilke makeup børster der er beregnet til hvad. For eksempel, er der makeup børster som er beregnet til øjnene, brynene, læberne og andre til at lægge din foundation fejlfrit. 

Makeup børster til påføring af foundation

Vi starter simpelthen fra en ende af. Som det første skal du påføre fugtighedscreme. En fugtighedscreme går ind og udglatter samt hydrer din hud. Din makeup vil derfor påføres nemt, sidde pænt, samt holde hele dagen. Derefter er det tid til foundation.

1. Youngblood Liquid Foundation Brush

Youngblood Liquid Foundation er en multifunktionel børste til påføring af flydende produkter. Ideen er at du skal bruge denne til at påføre din fugtighedscreme. En fugtighedscreme kan naturligvis også påføres med hænderne hvis dette foretrækkes.

Hvis du har brug for en foundation som rent faktisk dækker dine urenheder, men samtidig ikke kan lide et tykt lag på din hud, kan du til fordel bruge denne børste til at påføre din foundation. Din foundation vil gå ind og dække dine urenheder, mens denne børste vil distribuere produktet på den måde der giver dig et naturligt og let look. Hvis du yderligere vil have et naturlig, let, og skinnende look kan du efter at have påført din foundation med denne børste bruge en beautyblender, som går ind og suger alt den overskydende foundation til sig, og efterlader dig med den perfekte base.


2. Real Techniques Expert Face Brush

Real Techniques Expert Face Brush

Real Techniques Expert Face Brush i forhold til Young Blood Liquid Foundation brush går ind og blender din foundation ind i huden, hvorimod den fra Youngblood sætter som et lag på huden. Alt afhængigt af hvad du foretrækker, kan du vælge den fra youngblood for at få et fuldt dækkende look, men du bruges denne fra real techniques som også giver et dækkende look, men ikke lige så dækkende som den fra youngblood.


3. Beauty Blender Original Pink

Beauty Blender Original Pink
makeup børste

Er du ikke så vild med at bruge en børste til at påføre din foundation, så er en beauty et super godt alternativ. En beauty blender skal gøres våd inden den skal bruges, og derefter bruges til at påføre din foundation.


Makeup børste til concealer

Det næste step i makeup-rutinen er naturligvis concealer. Concealer skal bruges på synlige urenheder, som stadig kan ses efter at have brugt foundation. Udover det så bruges concealer under øjnene til at lysne området op og give dig et opløftet, indbydende og rent look. Concealer bruges også til at ‘highlighte’ – altså fremhæve dine udtryk. Det vil her placeres på panden, langs næse ryggen, hagen, omkring næsen og rundt om mundvigene.

1. E.L.F Flawless Concealer Brush

E.L.F Flawless Concealer Brush

E.L.F Flawless Concealer Brush har en unik afrundet form, som giver mulighed for at både contouring og dækning af områder der har bruge for concealer.

Makeup børster til pudder

Nu hvor du har påført alle de flydende produkter er det nødvendigt at ‘sætte’ dem, så de ikke ryger nogen vegne i løbet af dagen. Udover det, så fjerner en pudder den alt for skinnede effekt af de flydende produkter.

1. Real Techniques Setting Brush

Real Techniques Setting Brush

Den lille børste fra real techniques er beregnet til de områder, hvor der er blevet brugt concealer. Ved at bruge en lille og præcis børste sørger du for grundigt at påføre pudder på de områder, som netop behøver den bedste dækkeevne.

2. Real Techniques Powder Brush

Real Techniques Powder Brush

Du skal selvfølgelig også eje en stor pudder børste så makeup-rutine processen går lidt hurtigere. Den store pudder børste bruges over hele ansigtet, med en let hånd, blot for at holde på de flydende produkter.

Real Techniques har skabt den perfekte pudder makeupbørste. Børste hovedet er stort og fluffy med syntetisk hår. Det gør den til din bedste ven til hverdag, da det vil blive en dans på røde roser, at påføre din pudder og rengøre makeup børsten. Børsten er derudover lavet med letvægts aluminium på håndtaget, der gør børsten endnu nemmere at arbejde med. Børsten kan både bruges til pudder og blush.

Makeup børste til blush

Nu kommer vi til den sjove del af makeup. Vi skal have noget farve tilbage i ansigtet, og hvilken bedre måde at gøre det på end ved at bruge blush?

1. Wet N Wild Blush Brush

Wet N Wild Blush Brush

Denne blush brush er designet til at give glans og farve til dine kinder med syntethår, som opsamler en perfekt mængde produkt.

Makeup børste til bronzer

Med en bronzer børste giver huden en lækker brun sommerglas, samt fremhæver vores kindben og kæbelinje. Bronzer placeres på kindbenene, kæbelinjen, og tindingerne.

1. Real Techniques Sculpting Brush

Real Techniques Sculpting Brush

Med denne makeup børste kan du skabe definitioner og konturer. Børsten er god til at give et faded look, så din kontur ikke virker alt for skarp og unaturlig.

Makeup børste til highlighter

Hvis du er til highlighter, så placeres lige over kindbenet, under øjenbrynet, over øjenbrynet, og på din amorsbue. Highlighter er med til at give dig et ekstremt skinnende look, og det kan få dig til at sundere og mere frisk ud netop pga. den lækre og sprøde glød.

1. Nilens Jord 888 Pure Collection Fan Brush

Nilens Jord 888 Pure Collection Fan Brush

Nilens Jord Pure Collection Fan Brush 88 er en børste udviklet til at lægge den perfekte highlighter.


Makeup børster til øjne

Bare indenfor makeup børster til øjnene, findes der flere forskellige. Det fordi at øjenmakeup er mere kompleks end som så. For at kunne mestre øjenmakeup, skal du sørge for at have flere forskellige makeup børster. Både de bløde til blending og de mere faste til finjusteringer. Vi har fundet en, der kan flere ting og er et absolut must have, for at kunne lægge den perfekte øjenmakeup.

1. IT COSMETICS – Superhero 4-in-1 Transforming Super Shadow & Liner Brush

øjen makeup børste

Vi har ikke bare udvalgt én øjen makeup børste, men en 4-in-1. Hvilket vi synes er ret sejt. Det betyder altså, ved at købe denne Superhero 4-in-1 transforming super shadow & liner børste, har du alt hvad du behøver for at skabe lige det øjenmakeup look, du ønsker. Den kan både fungere som eyelinerbørste, globelinje- og en smudgerbørste. Den er som navnet “en superhero” til når du skal lægge din makeup.


Makeup børste til bryn

Makeup børster til brynene, bliver tit undervurderet i ens makeup børste samling, men er alt afgørende for det perfekte finish. Det vigtigste er at finde en der både kan sætte dine bryn på blads med en spooliebørste, men samtidig også har en vinklet skrå børste til at fylde brynene ud med. På den måde, har du alt hvad du skal bruge, til at skabe de smukkeste bryn.

1. NYX PROFESSIONAL MAKEUP – Pro Brush Dual Brow Brush

makeup børste nyx bryn

Denne makeup børste til bryn fra Nyx Professionel virker måske ikke af meget, men er uunværlig i din makeuprutine. Den kan både rede din øjenbrynshår, men er også designet med en vinklet skrå børste, der kan påføre din makeup naturligt, så du efterlades med fyldige og smukke bryn.


 • Makeup børste til bryn
 • Med spooliebørste
 • Syntetisk hår
 • Vinklet skrå børste
 • Både til cremede og løse produkter
 • Nem at bruge

Makeup børste sæt

Med et makeup børste sæt, kan du både spare penge og tid. Derudover får du, alt hvad du skal bruge på en gang. Så vil du gerne være dækket ind fra start, så vil et makeupbørste sæt være løsningen for dig.

REAL TECHNIQUES – Makeup Must Haves 5 Essentials to Any Look

makeup børste sæt real techniques

Dette makeup børste sæt fra Real Techniques, sørger for du er dækket ind hele vejen igennem din makeuprutine. Der er børster til påføringen af alt slags makeup. Er det foundation, blush, bronzer, highlighter eller øjenskygge, så er der en børste med, til at hjælpe dig. Du finder derudover også en beauty blender svamp, som du både kan bruge til din foundation og pudder.

Indeholder:

 • Blush Brush
 • Miracle Complexion Sponge
 • Deluxe Crease Eye Shadow Brush
 • Setting Brush
 • Expert Face Brush

 • Makeup børste sæt
 • 4 pensler
 • Medfølger en beauty blender
 • Komplet makeuprutine
 • Syntetiske børstehår
 • 100% cruelty-free

Hvilke makeup børster er bedst?

Der findes ikke et bestemt mærke eller udgave af makeup børster som er de bedste, men der findes de gode makeup børster til bestemte områder og er bedre i kvalitet – også der dem mindre gode og i ringere kvalitet. For at finde ud af, om du har fået fat i de gode af slagsen, kan du foretage dig et nemt kvalitetstjek af børsterne. 

Hvordan føles hårene på din makeup børste? Føles spidserne ru, jamen så har du højst sandsynlig fat i nogle af dem der er mindre gode. Derudover skal du også tjekke om hårene på børsten er tætte. Jo tættere hårene er, dets mere produkt kan børsten opsamle og påføre på din hud.

Naturlig eller syntetisk hår på dine makeup børster?

Skal du vælge naturlig eller syntetisk hår på din makeup børste? Svaret er; at det kommer meget an på hvilken hudtype du har og hvad du skal bruge den til. Har du nogen form for pels- eller dyreallergi, vil vi for eksempel fraråde dig, at købe en børste med naturhår, da det kan fremme din allergi. Har du ingen form på pels- og dyreallergi, og ønsker du en god makeup børste til din løse pudder? jamen, så ville en makeup børste med naturlig hår være sagen for dig. 

Køb en makeup børste med naturlig hår, hvis:

 • En makeup børste med naturlig hår (kunne eksempelvis være hestehår eller gedehår) er god til alle tørre produkter, såsom en pudder, blush eller øjenskygge.

Køb en makeup børste med syntetisk hår, hvis:

 • En makeup børste med syntetisk hår, er god til alt flydende makeup, da syntetisk hår ikke er levende og derfor ikke suger eller absorbere produkterne. flydende makeup kunne være din foundation eller concealer.

Feedback fra dig

Mener du, at vi har mangler en makeup børste, som bare er uundværlig i ens makeuprutine, så du velkommen til at skrive til os på Instagram eller Facebook; beautyliving.dk

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.