Makeup gaveæske → Nøglen til forkælelse og selvudfoldelse

Makeup gaveæske → 12 forskellige makeup gaveæsker til enhver lejlighed

makeup gaveæske

Indlægget blev opdateret den 26. oktober 2022

Juleshopping sæsonen har officielt ramt os, og vi er blevet spurgt om gave anbefalinger! Som de skønhedseksperter og entusiaster vi er, har vi selvfølgelig listet en helt masse makeup gaveæsker som du enten kan give til dig selv som lidt selvforkælelse, eller også kan du give dem til en af dine nærmeste. Makeup er et værktøj til selvudfoldelse, og giver næring til den indre makeup entusiast. Ligesom tøj er en måde hvorpå man kan udtrykke sig på, så er makeup ligeledes en måde man kan udtrykke sig på. Uanset om det er et naturligt makeup look, eller et totalt glam makeup look, eller noget der bruges til udsmykning og udklædning – så er makeup en måde at udtrykke sig på, og derfor også noget utrolig personligt. Derfor er en makeup gaveæske en super personlig og gennemtænkt gaveide. Hvis makeup, som gave, ikke siger dig noget, så har vi faktisk også en artikel hvor vi har listet hele 30 gaveideer du kan blive inspireret af.

Lavinde Copenhagen Mascara Kit

Den smukke gaveæske, der indeholder alt, du har brug for til smukke vipper. I gaveæsken medfølger der:

 • Lavinde Copenhagen BEYOND Volume & Curl Mascara
 • En mild øjenmakeupfjerner

Clinique Power Lashes Gaveæske

Den ultimative makeup gaveæske til dig, som gerne vil pleje dine øjne på daglig basis og skabe intense øjne i op til 24 timer. I gaveæsken medfølger der:

 • 1 Clinique Lash Power Mascara 6 ml – Black Onyx
 • 1 Clinique Quickliner For Eyes Intense – Intense Chocolate 0,14 gr.
 • 1 Clinique All About Eyes 5 ml

GOSH Lovely Lips Set Gaveæske

Det hele skal ikke kun handle om makeup pleje til øjnene. Her får lidt lækkert til læberne, så de kan passes og plejes lige så. I gaveæsken medfølger der:

 • 1 GOSH Soft’n’Tinted Lip Balm – 003 Rose
 • 1 GOSH Soft’n’Tinted Lip Balm – 003 Nougat

Estée Lauder My Essentials Makeup Gaveæske

En lækker makeup gaveæske med forkælelse til både øjne og hud. Perfekt gaveæske til en du holder af. Denne makeup gaveæske indeholder:

 • 1 stk. Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara 8 ml – Black
 • 1 stk. Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex 5 ml
 • 1 stk. Estée Lauder Advanced Night Repair Serum 7 ml

M2 Beauté Dazzling Eyes Makeup Gaveæske

Den skønneste gaveæske til en veninde, datter eller andet familiemedlem, som gerne vil have de smukkeste og længste vipper.

 • 1 stk. M2 Beauté Eyelash Activating Serum 4 ml
 • 1 stk. M2 Beauté Ultra Pure Solutions Oil-Free Make-Up Remover 150 ml

MAC Lashes To Lips Kit Gaveæske

En fin makeup gaveæske til personen, der elsker MAC og en neutral makeup. I denne makeup gaveæske medfølger der:

 • 1 stk. MAC Prep + Prime Lip Primer 1,7 gr.
 • 1 stk. MAC Matte Lipstick 3 gr. – Velvet Teddy
 • 1 stk. MAC Mini Macstack Mascara 8 ml – Black

Hvorfor er det en god ide at give en makeup gaveæske?

Hvis du sidder og undrer dig over om en makeup gaveæske er en god ide, så kan vi lynhurtigt fortælle dig at det er det. Makeup er så personligt som noget kan være. Som vi korte nævnte tidligere så er makeup en måde hvorpå vi udtrykker os på. Det at udtrykke sig selv er en essentiel del af at forme, og vise andre din identitet. Udover det, så kan måden du ser ud på styrke din selvbevidsthed, selvsikkerhed og opfordrer dig til at blive den bedste version af dig selv. Dit image taler til din familie, dine venner, dine kolleger, og fremmede, uden at du som person behøver at sige et ord. Ved at være bevidst om din stil kan du både designe, skabe og præsentere et ydre, der viser andre, hvordan du har det, hvem du er, og hvorfor du er anderledes. Fra din overbevisning, til dine livserfaringer, giver dit selvudtryk gennem stil og makeup dig en måde at fremhæve de ting du gerne vil fremhæve, mens du på den anden side kan ‘gemme’ ting væk du ikke vil have andre skal se.

Er makeup gaveæsker kun for piger?

Selvfølgelig er makeup gaveæsker ikke kun for piger. Generelt er ideen om at makeup kun er til piger noget vrøvl. Piger har rigtigt nok en tendens til at være storforbrugere af makeup, i forhold til drenge, men det betyder absolut ikke at drenge ikke bruger makeup. Faktisk sidder en del drenge inde med en concealer, som de så fint kalder en dækstift, til at dække en bums eller et par trætte øjne efter en hård nat. Nogle drenge plukker øjenbryn, mens andre tegner dem, og de fleste kan ikke undvære læbepomade! Nogle drenge har sågar brug for en pudder fordi de døjer med fedtet hud. (læs mere om hudtyper) – Der er selvfølgelig også de drenge som bruger makeup, nøjagtigt på samme måde som piger gør. Både foundation, concealer, pudder, osv. Så selvfølgelig er en makeup gaveæske ikke kun til piger.

makeup gaveæske
makeup gaveæske

Udtryk dig selv med makeup!

Makeups oprindelige formål i vestlige kulturer var at dække urenheder og fremhæve kvindelige træk. Makeup har dog udviklet sig sidenhen; selvom det naturligvis stadig bruges til at fremhæve ens naturlige træk, bruges ikke kun udelukkende til dette formål længere, og det er heller ikke længere begrænset til kvinder. 

Makeupartister er en velsignelse, og med et enkelt ‘hvordan’ eller ‘tutorial’ på Youtube kan du vælge, vrage, øve og eksperimentere, indtil du bliver din helt egen makeup artist, der kan skabe looks som du elsker. Man kan ændre sin makeup alt efter lejligheden, og man kan lave utallige looks – der er ingen grænser for hvad makeup kan. Med makeup kan du afspejle din individualitet og samtidig transformerer dit udseende. 

Giv en du holder af muligheden for at udtrykke sig selv med en makeup gaveæske 

Det er en god ide at være åben overfor nye produkter, såsom læbestift i crazy farver, øjenskygge, bronzer osv. For at finde ud hvad der passer netop til dig, og for at finde ud af hvor meget du kan udfordrer dig selv når det kommer til makeup. Hvad der virker for andre, virker ikke nødvendigvis for dig. Ved at prøve sig frem kommer man på et tidspunkt til et sted hvor du kan udtrykke din personlighed, stil og overbevisning igennem din makeup. Med det sagt, så udvikler vi mennesker os konstant, det vil sige, vores makeup og vores stil med tiden også ændres – dette er kun en god ting, og derfor er en makeup gaveæske en perfekt gave at give, netop fordi selvudvikling og selvudtryk aldrig stopper.

Selvudvikling handler om mere end blot at skabe et cool nyt cool, som andre kan forgribe sig i. Det handler også om at danne relationer med andre, føle sig forstået, inspirere andre. Med et udvalg af omkostningseffektivt tøj, tilbehør og makeup tilgængeligt online og i butikker, kombineret med et strejf af kreativitet, har det aldrig været så nemt at skabe den bedste version af sig selv gennem makeup. Som Oscar Wilde så fint sagde “The purpose of life is self-expression”

The purpose of life is self-expression

Oscar Wilde
Makeup gaveæske
Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.