Smykker - en piges bedste ven! - Beauty Living

Smykker – en piges bedste ven!

Indlægget blev opdateret den 22. marts 2021

Der er mange måder for piger og kvinder at skabe deres egen identitet. Nogle gør det i form af blandt andet makeup og hårstyling, andre udtrykker sig via deres tøj, og nogle gør det med smykker. Der er intet, der opvejer det ene eller andet, og mange formår at blande alle tre ting og den vej skabe deres eget unikke look – en stil som viser, hvem de er.

At have sin egen stil og at udtrykke sig ved at skabe sit eget look, er noget, der bliver sat stor pris på i nutidens Danmark, og nærmest intet er overladt til tilfældighederne. Hver et stykke tøj er sat sammen med tanken om, at det skal være pænt, og gerne må udstråle, hvem du er. Men selvom at det oftest er ting såsom tøj, der giver et indblik i, hvem vi er, så har smykker altså også fået en stor plads i vores hjem.

Smykker – vores bedste ven

Du kender det måske endda fra dig selv. Du har en fast rutine, der gør, at du hver aften inden sengetid, når smykkerne af – nærmest samme tid hver aften og helt samme sted på værelset. Vi tænker ikke længere over det, vi gør det bare. Det samme gør sig gældende om morgenen, når vi står op og tager dem på. Det er et fast ritual, og glemmer vi dem en enkelt gang, så føles det nøgne og som om en del af os mangler. Man får det der lille panikanfald, hver gang man mærker, at smykkerne ikke er der. Det er så stor en del, at smykkerne er blevet af os.

Vælg et smykke der passer dig

Som beskrevet tidligere, så er smykker blevet en stor del af os, og det er derfor vigtigt, at de smykker du vælger, passer til lige netop dig og din stil. Et smykke der stemmer overens med dit univers. By Birdie er et eksempel på et smykkemærke, hvor der er blevet lagt tanker i værket. Her har man lagt fokus på to stile; det rå, feminine og magiske. Der er blevet skabt en form for multikulturelt univers og hvor urban livet og det danske miljø, går igen i designet. Det er altså det modsatte af minimalistisk. Denne slags smykke er f.eks. perfekt til kvinden, der vil have et unikt smykke og skille sig ud fra mængden med sit kunstværk af et smykke fra By Birdie.

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.