Ugens Beauty Tips af Helena - Beauty Living

Ugens Beauty Tips af Helena

Indlægget blev opdateret den 6. december 2021

Mit navn er Helena Tajmar og jeg er 27 år. Til dagligt bor jeg i Ishøj med min kæreste og vores pindsvin, Peanut og boxer-hvalp, Sheila. Jeg er i øjeblikket hjemmegående, og bruger meget af min tid på hundetræning, make-up, DIY projekter og min Instagram @helenatajmar. Jeg har altid haft en stor interesse for beauty, og allermest inden for make-up. De senere år, har jeg fået øjnene mere op for hudpleje, da jeg selv har døjet med tør/fedtet og uren hud. 

Nævn dine 5 bedste hudplejetips

  1. Drik masser af vand! Gerne med citron. Jeg starter altid hver morgen med en kop kogt vand med citron. Det er enormt sundt for både krop og sjæl, samt hvis man døjer med urenhed/tørhed i ansigtet. 
  2. Sort eyeliner kan godt virke for mørkt eller indrammende. Jeg har selv små øjne, og bruger sjældent en sort eyeliner. Prøv med en brun eller grå eyeliner, som stadig giver et lækkert look, men samtidigt også kan virke mere åbent.
  3. Brug læbepomade før læbestift eller lipgloss. Det er med til at mindske hvis man har tildens til tørre læber, evt også en god Lip Exfoliater. Det gør virkelig underværker, især i disse kølige tider. 
  4. Sov ikke med make-up. Det er altid utroligt vigtigt at fjerne make-uppen inden sengetid, for at undgå bla. Uren hud. Derudover er det altid en god ide at bruge en god skin tonic eller toner efter brug af make-up fjerner, da der ofte kan sidde rester i huden. 
  5. Brug en god dagcreme inden under din makeup. Især hvis du har tør hud, kan det gøre underværker, hvis man har tildens til at foundationen kan “skrælle af”. 

Hvad er dit yndlingsmærke inden for hudpleje, og hvorfor?

Mit yndlingsmærke indenfor make-up er Estée Lauder Double-Wear serien. Den er en life safer for en som jeg, som har en kombination af tør og fedtet hud. Derudover elsker jeg Pudderdåserne. DK’s Niacinamid 10% serum som reparerer huden og porrerne, og har gjort utrolige underværker for mig med ar og urenheder. 

Er du mest til kompliceret eller simpel makeup/livsstil/sundheds rutine? Eller en blanding?

Indenfor make-up er det meget blandet. Jeg elsker at kunne være kreativ og øve mig på forskellige make-up looks. At føle jeg gør noget ud af mig selv, og lave et mega fedt look kan jeg blive helt høj af. Samtidigt elsker jeg også bare, at kunne ligge en hurtig og simpel make-up. Ift. Livsstil og sundhed, elsker jeg at gå i dybden med mine råvarer, men samtidig gerne så simpelt som muligt. Det må gerne være godt for krop og sjæl. Når man ikke har særligt meget overskud eller en travl dag, er det lækkert med noget nærende som også er nemt og lækkert. 

Hvad er dit bedste råd til en nybegynder, der gerne vil kaste sig ud i hudpleje og udforske lidt?

Søg inspiration og information på de sociale medier. Instagram, YouTube og TikTok er fyldt med nogle utrolig dygtige mennesker, som også laver step-by-step videoer. Husk også at øvelse gør mester, det er de færreste som lærer at lave en god winged eyeliner, smoked eyes eller at finde den helt rigtige mascara som virker for en, på én dag. Make-up er for ALLE og der er aldrig et look som er forkert. Gør præcis hvad du føler for, og hvad du synes er pænt. Kreativiteten har ingen grænser. Derudover et godt råd hvis ens vipper ikke buer naturligt opad, så brug en vandfast mascara efter vippebuk. Det holder ofte hele dagen!

Hvad tænker du mest over, når du skal købe nyt hudpleje/makeup?

Det som jeg nok mest tænker over når jeg køber make-up, er kvaliteten. Kvaliteten er for mig meget vigtigere end prisen. Jeg har været igennem en masse make-up produkter – mascara og foundation især – for at inde mit helt rigtige match. Når det kommer til hudpleje, så er kvaliteten også utroligt vigtig. Jeg har prøvet en del produkter til min hudtype, og jeg må være ærlig at sige, det ikke altid prisen som har matched kvaliteten. Hvis muligt, så læser jeg altid på folks erfaringer på produkter før jeg køber, eller får en prøve i Matas hvis det er muligt. 

Hvis du skulle opfinde et nyt produkt inden for hudpleje, hvad skulle det så være?

Hvis jeg skulle opfinde et produkt inden for make-up, ville det helt klart være en mascara med vippe-serum effekt. Så når man til dagligt bruger sin mascara, ville man få den samme serum effekt som man gør, når man bruger en vippe-serum. 

Mvh
Helena Tajmar
Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.