Ugens Beauty Tips af Manar - Beauty Living

Ugens Beauty Tips af Manar

Indlægget blev opdateret den 31. marts 2022

Mit navn er Manar, jeg er 18 år gammel og jeg går på Rosborg Gymnasium.
I min fritid dyrker jeg sport, og stræber efter en sund livsstiv og varierende kost.

Hvad er dine 5 bedste tips?

  1. Mit første tip må nok være at dyrke en form for motion, fordi man her kan sætte sin hjerne på pause. Det hjælper i hvert fald mig mentalt.
    Når jeg dyrker motion får jeg en masse energi og føler mig produktiv. Motion er jo noget vi alle bør implementerer i vores hverdag. Frem for at se det som en pligt, så se det som noget der gavner dig nu og her.
  2. Drik en masse vand. Jeg ved godt det lyder som en kliche men det er altså så vigtigt. Jeg prøver at drikke omkring 2 liter om dagen, fordi det er det jeg er blevet anbefalet af min sygeplejerske, og fordi 2 liter fungerer godt for mig. Vand hjælper på vitterligt alt! Din hud bliver pænere, dine negle bliver stærkere, og du vil ikke have en tendens til at overspise når du hele tiden drikker vand.
  3. Vask dit hår en gange om ugen. I know, det lyder vildt. Men det er det ikke. Du skal vænne dit hår i starten men trust me dit hår bliver meget sundere, og så behøver du ikke vaske det alt for tit.
  4. Skift dit sengetøj. Det dejligste jeg ved er rent sengetøj.
  5. Rens dit ansigt om morgenen og om aftenen. Uanset hvor træt du er, og hvor lidt du har lyst til at rense dit ansigt så gør det. Det er så vigtigt hvis du gerne vil have en pæn hud.
  6. Læs en bog. Det er både beroligende, afslappende og bekræftende.

Hvad er de vigtigste dele af din rutine?

De vigtigste dele af min daglige rutine er detaljerne. Det handler om måden tingene bliver gjort på. Det skaber nemlig den rette atmosfære, og motiverer mig så jeg ikke falder af rutinen.

Hvad er dit yndlingsmærke?

Cerave er mit yndlingsmærke. Min søster introducerede mig for Cerave og jeg har været hooked lige siden. Det har gjort min hud SÅ meget bedre, og min makeup sidder bare ekstra godt i og med at min base (altså min hud) er blevet så pæn.

Hvad er dit bedste råd til en nybegynder?

En dag ad gangen. Hvis du forsøger at implementere alt på en gang kan det virke alt for overvældende og du vil ikke kunne holde din rutine vedlige. Tag derfor en dag af gangen.

Hvad tænker du mest over, når du skal købe nye produkter?

Prisen. Det kan man desværre ikke komme uden om. Men jeg tænker også på ingredienserne. Jeg forsøger så vidt muligt at holde mig væk fra kemikalier og overflødige ingredienser.

Hvis du skulle opfinde et nyt produkt, hvad skulle det så være?

Jeg ville ønske jeg kunne opfinde noget som altid ville kunne motivere mig til selv at følge alle disse tips som jeg lige har delt, men eftersom jeg er menneske skal der også være plads til fejl og det er okay;)  

Tak fordi du læste med <3
Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.