Ugens Beauty Tips af Maria - Beauty Living

Ugens Beauty Tips af Maria

Indlægget blev opdateret den 1. oktober 2021

Hej. Jeg hedder Maria Mortensen, er 35 somre, single og bor på Frederiksberg i egen lejlighed. Jeg er opvokset i Valby og har en lillesøster på 30 og en nevø og niece på 5 og 10 år som jeg nyder at være den sjove moster overfor. jeg elsker at tilbringe tid med dem og min mor og far… jeg er et meget socialt menneske, men lader også op i mit eget selskab. Efter mange år af mit liv væk fra mig selv er jeg den dag i dag min egen bedste ven og nyder livet og tager opture og nedture som en del af livet, men livet sker for mig og ikke imod mig. Jeg er til den spirituelle side og tror på at der er mere mellem himmel og jord, jeg tror på manifestation (det vi sender ud får vi igen) og at vi kan bruge dette bevidst til at få og opnå mere af det vi ønsker i livet. Jeg har i mange år nørdet sindet, selvudvikling og manifestation og det er stadig en hoppy for mig, samt mad og træning og her også forholdet til dette samt kroppen. Så tror jeg ikke på knoklementaliteten, men at livet er til for at være glad og at det godt må være let… så er det formelle på plads 😉

Jeg er en kvinde med krudt i røven, men med en meget kærlig, ærlig, empatisk og smilende tilgang til andre og til livet. Til dagligt arbejder som Store Maneger i Muscle House, men planen er at gå fuldtids selvstændig med min forretning ”Mental succes” hvor jeg livsstilscoach og hjælper selvstændige kvinder med at slippe regler og rammer og blive fri i kost, krop og træning, så deres ydre matcher deres indre. Opnå den ultimative frihed i livet og endnu mere livsnydelse. Her med fokus på mindset, selvbillede, lethed og velvære.

Jeg lever selv i frihed i kost og træning og efter mange år i ”fitness branchen” har jeg gjort op med kostplaner, kalorietælling, sunde alternativer mm og har fokus på at nyde livet og giver ”be that person” videre. Jeg er et stort legebarn og lever ikke efter normerne, men ud fra at vi er skaberen af vores eget liv. Jeg elsker at gå op i mig selv, mentalt som fysisk, simpelthen fordi det gør mig godt og fordi det får mig til at smile indeni og udenpå og ikke for at ”se ud”.

Hvad er dine 5 bedste hudpleje, sundhed og livsstils tips?

  1. Ole Henriksens Glow2OH, Dark Spot Toner er ren magi til huden. Jeg bruger den hver aften efter at have renset hud og den giver det skønneste boost til huden. Det er nok det eneste produkt jeg har oplevet at folk kommenteret på da jeg begyndte at bruge den, kommentarer som ”hvad har du gjort? Der er sket et eller andet med din glød” og det viser bare at den virker.
  2. Weleda Skin food ER GULD værd til tør hud -ansigt, hænder mm. MEN den er også virkelig smuk som highlight på kindben, øjenlåg og næseryg. Jeg dupper bare lidt på og sikke et naturligt shine og frisker virkelig op.
  3. Søvn!!! HELT KLART det vigtigste af det vigtigste. Du kan bruge nok så mange penge på gode produkter, spise nærende og bevæge dig, men hvis ikke søvnen bliver prioriteret, så ødelægger man det for sig selv. SØVN er og bliver et Quick fix til så meget lækkerhed, livskvalitet og en krop, hud og indre der har det godt.
  4. Selvbillede. Dette skriver jeg fordi ingen kan lappe det indre med det ydre. Når det indre spiller er det langt sjovere at gå op i sit ydre.
  5. Origins Ginzing SPF 40 er min go to. Det er en dagcreme der nære huden med fugt og så er der også farve i som tilpasser sig huden, tager rødme og giver et sundt shine. Jeg er ikke så meget til fundation og følelsen af at have det på, men den her WOW! Jeg er også lige begyndt at bruge deres PLANTSCRIPTION Power lifting cream om aftenen, og jeg har intet dårligt at sige om den!
  6. for jeg er begyndt at få en ansigt behandling 1-2 gange om måneden og er du vimmer en forskel jeg kan se og mærke på min hud, min glød og min selvfølelse. Kostemolog skolen tilbyder behandlinger på 90 min for ingen penge og de er virkelig gode de piger – og jeg føler jeg støtter en uddannelse, så win-win.

Hvad er dit yndlingsmærke inden for makeup, og hvorfor?

  • Ole Henriksen… fordi jeg godt kan lide ham som person (hehe). Ej hans toning er jo for vild og jeg har aldrig fortrudt et produkt fra ham.’
  • Origins. Fordi de laver nogel virkelig lækre produkter og serier. Det er høj kvalitet, bæredygtigt og ”rent”… Kvalitet går jeg meget op i.  
  • Jeg følger nok med i tiden, så derfor har jeg ikke så mange ”det her”, for både tiden, viden og JEG udvikler mig og her følger mine produkter også med.

Hvad er du mest til: naturlig eller farverig makeup – eller en blanding?

HELT KLART SIMPEL!!!! Jeg er generelt til ”simpelt, men kvalitet” og vi mennesker har det med at overkomplicere tingene – ikke at det ikke er HELT IORDEN at elske at bruge lang tid på makeup mm, det ville jeg egentlig gerne, men (lige nu) matcher det bare ikke mig, for jeg har ikke tålmodighed til det helt store om morgenen. Jeg vil bare gerne i gang med dagen, hahaha 😉 Når det er sagt så går jeg op i at smøre mig ind og fjerner ALTID min makeup om aftenen. Jeg har faktisk generelt en meget simpel tilgang til livet og det afspejler også mine rutiner, relationer og måden at være til på.

Det samme gælder når det kommer til mad og træning/bevægelse. Det skal gavne mig, matche mig og være et fundament for mig som person og ikke regler/rammer jeg skal overholde.

Hvad er dit bedste råd til en nybegynder, der gerne vil lege med makeup og udforske lidt?

Igen gør det simpelt! Hav dig selv med i dine valg og gå ikke bare med strømmen, moden eller hvad ”eksperterne siger”. Så, hvad fungerer for dig ALL AROUND! Her tænker jeg både når det kommer til hudpleje, men også generelt hvordan du lever dit liv. Og undervurder ikke relationer der løfter dit liv og undgå sladder, det giver rynker 😉

Ingen creme kan hjælpe det store, hvis du fx ikke rigtig sover, ikke drikker særlig meget vand og ikke nære dig selv. Nå det er sagt, så gå efter produkter der matcher din hud og tænk LESS IS MORE.

Hvad tænker du mest over, når du skal købe nye produkter?

Jeg tænker nok mest i kvalitet og hvad jeg ønsker af dette produkt. Jeg kan godt lide tanken om at der er kræset om produktet, at der er en tanke og viden bag, hvor både nutid og fremtid er tænkt ind i det. Så når det kommer til creme, går jeg efter fugt og forbyggende (35 år kan ses lidt, hehe). Hvis produktet kan for meget, står jeg lidt af.

Men jeg er åben overfor nye mærker og serier og låser mig ikke rigtig fast – men som så meget andet er der altid noget der er GO TO!

Hvis du skulle opfinde et nyt produkt, hvad skulle det så være?

En BULLSHIT knap, hehehe 😉 Ej, hvis jeg skulle opfinde et nyt produkt, så skulle det en mascara der ville gøre det langt lettere at farve ens øjenvipper, altså en farve der holder i nogle uger. Så kunne man udgå et få det gjort eller selv gøre det hjemme som alligevel aldrig bliver lige så godt som få det gjort.

@mariamortensenfit

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.