Ugens Beauty Tips af Sine Michelle - Beauty Living

Ugens Beauty Tips af Sine Michelle

Indlægget blev opdateret den 27. januar 2022

Mit navn er Sine, 32 år og mor til to banditter (tre, hvis faderen gælder også? 😅) jeg er fra Svendborg, men er flyttet til Kolding med min lille familie.
Lige pt er jeg på barsel med den yngste, men jeg har en fortid som frisør og makeupartist. Efter min barsel skal jeg dog studere igen, denne gang til tandklinikassistent. Jeg står bag Instagramprofilen @Sinemichelle hvor jeg deler ud af morlivet på både godt og ondt. Jeg prøver at smide om mig med lidt  hverdagshumor. Min kærlighed til lækre skønhedsprodukter skinner også lidt igennem på profilen. Jeg kan simpelthen ikke lade være. 

Hvad er dine 5 bedste makeup/hudpleje tips?

1/ Brug en lysnende øjencreme. Det får dig til at se meget mere frisk ud end du måske i virkeligheden er. 

2/ som det første når jeg skal til at lægge makeup, bukker jeg mine vipper med en vippebukker. Så får de længst tid uden mascara, og på en eller anden måde gør det at bukket holder længere.

3/ sørg for at din serum er trængt ordentligt ind i huden inden du fortsætter med creme og resten af din rutine. På den måde får du mest ud af produkterne og huden “fnulrer” ikke når du kommer makeup på. 

4/ brug en primer inden du lægger Foundation. Den udfylder små uregelmæssigheder i huden og makeuppen ser flottere ud og holder bedre. 

5/ når jeg har rigtig tørre læber bruger jeg en helt almindelig varm våd vaskeklud til at eksfoliere læberne med. Herefter en rigtig god læbepomade og et ordentligt lag af den over natten. Så plejer mine læber at være pæne igen næste morgen. 

Hvad er de vigtigste dele af din hudplejerutine?

Vippe og bryn serum! Helt klart.

Men jeg kan heller ikke leve uden min lysnende øjencreme. Jeg er specielt glad for E-shield Vita-C eyes Dark circle corrector fra Murad. 

Hvad er dit yndlingsmærke inden for makeup/hudpleje?

Jeg kan ikke vælge et da jeg simpelthen elsker utroligt mange mærker. Men vil nævne nogle stykker.

Makeup – MAC Cosmetics, fantastiske produkter der bare virker og findes I så utroligt mange nuancer at der er noget til enhver hudtone/stil.

Jeg er også vild med Anastasia Beverly Hills’ bryn produkter.

Vita Liberatas produkter giver den flotteste glød på de dage hvor jeg ikke har lyst til en full cover makeup.

Af de mere prisvenlige mærker er jeg utroligt glad for Catrice. 

Hudpleje – som nævnt tidligere Murad. Lidt pricey produkter, men de virker også bare.

Jeg har for nyligt fået en kærlighed til danske Beauté Pacifique. Både til mig selv og mine børn. Igen fordi det også er produkter der virker og det er nemt at se en forskel. 

Ole Henriksen gør det virkelig også godt. Hans produkter er fantastiske!

Hår – jeg er vild med Kérastase. Fantastiske luksuriøse produkter med skønne dufte og igen en forskel der er til at se. Og GHD! Deres stylingredskaber er ikke til at leve uden.

Hvad er dit bedste råd til en nybegynder, der gerne vil kaste sig ud i makeup/hudpleje og udforske lidt?

Mht. Makeup. Prøv dig frem. Find ud af hvilken stil du godt kan lide. Søg efter videoer på YouTube og prøv at genskabe et look. Det værste der kan ske er at det bliver grimt og så kan du vaske det af igen. 

Hudpleje. Der kan det være en god idé og gå til en kosmetolog. Få hjælp til hvordan din huds tilstand er og hvad den har brug for. Ofte er det ikke som man selv tror og man får måske derfor valgt nogle forkerte produkter. 

Hvad tænker du mest over, når du skal købe nyt makeup/hudpleje?

Jeg undersøger gerne mærkerne og de forskellige produkter. Jeg kan godt lide at se anmeldelser fra youtubere/influencere osv. ofte kan det være svært at vurdere ud fra de få fotos der ofte er på en hjemmeside.

Hvis det er muligt at prøve produkterne inden køb kan jeg også godt lide det. Men jeg har lavet og laver stadig mange fejlkøb. Det er svært at vide før du selv ejer produktet om det er noget der virker på dig. 

Pris har som regel også en faktor, men hvis jeg kender mærket og ved det normalt plejer at være godt har jeg ingen skrupler ved at smide lidt ekstra efter et nyt produkt. 

Hvis du skulle opfinde et nyt produkt inden for makeup/hudpleje?

En chokolade man blev tyndere og fik pænere hud af 😂

Tak fordi du læste med så langt.
Hvis du er interesseret i flere tips og tricks,
så følg mig på min Instagram sinemichelle ❤️ 

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.