Vælg din hårfarve ud fra din hudtone - Beauty Living

Vælg din hårfarve ud fra din hudtone

Indlægget blev opdateret den 10. december 2021

Der er rigtig mange, der vælger sin hårfarve ud fra deres hudfarve. Det er dog ikke det eneste aspekt, der har betydning. Det er mindst lige så vigtigt at vælge ud fra din huds undertone, øjenfarve samt hvilke toner dit hår reflekterer.

Sådan vælger du hårfarve ud fra hudtone

Når du skal vælge hårfarve ud fra hudtone, er der flere faktorer, der har betydning. Derfor er der også flere måder at gribe det an på.

Er du i tvivl om, hvordan du skal bære dig ad med at finde den rette hårfarve, bør du læse med herunder. Her kan du nemlig blive klogere på, hvordan du konkret kan bære dig ad med at finde den rette hårfarve.

  • Du bør kigge på din hud og vurdere om din undertone er gullig eller mere lyserød. Har den en gul undertone, betyder det, at du har en varm hudtone. Har den en lyserød undertone, betyder det, at du har en kold hudtone.
  • Overvej om guld- eller sølvsmykker er bedst for dig. Guld er bedst til en varm hudtone, og sølv er bedst til en kold. Kan du bære dem begge, bør du have en neutral undertone.
  • Vær også opmærksom på dine øjne. Er de blå, bør man gå efter alt fra lyst til mørkt hår. Er de grønne, skal man i stedet gå efter de mørke farve, da de egner sig bedre, end de lyse farver.
  • Er dine øjne derimod brune, vil de stå godt til mørkebrune farver. Dog kan de med brune øjne bære både mørkt  og lyst hår med en matchende farvetone til den varme undertone.

Vigtigt at vælge med omhu

Når du skal vælge hårfarve, er der flere ting, der skal være i fokus. Derfor er det også vigtigt, at du tager dig god tid til at vælge. Vælger du en forkert hårfarve, vil du ikke blot blive ked af resultatet – det kan også tage lang tid at rette op på det.

For at sikre, at du ikke ender i en sådan situation, er det vigtigt, at du tager dig god tid til at vælge. Desværre er der mange, der blot prøver sig frem, hvilket i nogle tilfælde ender med, at de fortryder deres valg af hårfarve.

Der er rigtig mange hårfarver at vælge mellem, hvorfor du ikke skal være bekymret for, om du kan finde en passende farve. Af denne grund er der ikke nogen grund til at forhaste dit valg. Derimod skal du blot tage dig god tid til at vælge mellem de mange muligheder.

Overvej at rådføre en frisør

Er du meget i tvivl om dit valg af hårfarve, kan det være en god idé at rådføre en frisør. Vedkommende har nemlig den nødvendige ekspertise til at kunne hjælpe med at udvælge en passende hårfarve.

I samme ombæring kan du få den pågældende frisør til at hjælpe med hårfarvningen. Man kan sagtens farve hår på egen hånd, men som regel opnås de bedste resultater, hvis man overlader det til en frisør.

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.