Fedtfrysning - Få bugt med det stædige fedt

Fedtfrysning – din vej til en slankere krop

Indlægget blev opdateret den 4. marts 2021

Sidder kjolen ikke helt, som du ønsker det? Eller fylder dobbelthagen lidt for meget, når du kigger dig i spejlet?

Med god kost og træning kan du komme langt, men for nogle er fedtet på forskellige områder så genstridigt, at selv den sundeste kost og hårdeste træning ikke hjælper. Heldigvis findes der andre metoder til at komme fedtet til livs – det hedder en fedtfrysning.

Fedtfrysning, virker det overhovedet? Hvordan virker det? Og hvordan kan det hjælpe dig? Det kan du få indblik i her.

Fedtfrysning – reducér effektivt fedtet uden kirurgi

En fedtfrysning er en kosmetisk behandling, der i ordets bogstavelige forstand fryser fedtet væk. Det gør den helt uden at bruge kirurgi. Derfor slipper du for at blive bedøvet og komme under kniven. Fedtfrysning bryder på intet tidspunkt hudoverfladen.

Derfor er det også en mild og skånsom behandling, der ikke har nogen ophelingstid. Det vil sige, at du ikke behøver tage fri fra job efterfølgende for at komme dig ovenpå behandlingen. Du kan faktisk vende tilbage til dit arbejde eller gøremål straks efter.

Hvordan virker en fedtfrysning?

En fedtfrysning virker på den måde, at den udsætter dine fedtceller for hård kulde helt ned til minus 11 grader. Det nedbryder cellerne, der krystalliserer og forsvinder.

Allerede efter en enkelt behandling vil du opleve, at fedtet i det behandlede område reduceres med op til 25 %. Fedtfrysning er derfor en effektiv måde at komme genstridigt fedt til livs.

Takket være den innovative og FDA-godkendte CoolSculpting-teknologi ødelægger kulden udelukkende fedtcellerne og ikke den omkringliggende hud.

CoolSculpting er det eneste system, der er et Anti Freeze Detective System. Det betyder, at din hud hele tiden overvåges under behandlingen, så den ikke udsættes for frostskader.

Farvel til dansehåndtag – goddag til CoolSculpting-håndtag

Hvad enten det er topmaven, hagen, lårene, overarmene eller dellerne, der generer dig, kan du få hjælp med en fedtfrysning.

For at gøre dig fri af din topmave, mormorarme eller dansehåndtag skal du have CoolSculpting-håndtag hægtet på dine fedtdepoter. Håndtaget fastsættes via vakuum på det område, du ønsker fedtreduceret. Her sidder det mellem 35-60 minutter og fryser fedtcellerne bort.

En fedtfrysning gør ikke ondt, men særligt i starten kan det føles en smule ubehageligt. Efter behandlingen oplever du hverken smerter eller ubehag.

Behandlingen er permanent

Når først dine fedtceller er frosset væk, kommer de ikke igen. Det betyder derfor også, at behandlingen er permanent. Alligevel skal du huske på, at du godt kan tage på i det behandlede område igen.

Tager du på i vægt, er det ikke på grund af en øget mængde fedtceller – dem får du ikke flere af efter puberteten. Derimod kan dine fedtceller vokse, når du tager på.

Vil du af med det genstridige fedt?

Ønsker du at komme det stædige fedt til livs, kan du altid booke en konsultation hos eksempelvis N’AGE. Her kan du i trygge rammer få vurderet, hvad en fedtfrysning kan gøre for dig. Det er helt uforpligtende.

Vil du gå videre med en fedtfrysning, skal du altid have en betænkningstid på 48 timer inden behandlingen.

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.