Sådan kan du få huden til at synes mere ungdommelig - Beauty Living

Sådan kan du få huden til at synes mere ungdommelig

Indlægget blev opdateret den 20. september 2022

Det er ikke altid lige let at acceptere at tiden bare ikke er med en, når det kommer til aldring. Den naturlige proces med at huden ældes, samt ydre påvirkninger og livsstil er alt sammen faktorer, som desværre ikke giver en positiv effekt. Heldigvis er der mange tiltag man kan gøre i forhold til passe bedre på huden, men også hvis der er behov for en mere her-og-nu effekt. Læs med her.

Står du og skal til festlig begivenhed snart, men synes din hud er blevet træt og kedelig at se på? Måske har du ikke så meget viden om, hvad du kan gøre for netop at friske huden op? I denne guide tager vi et kig på, hvad du kan gøre for et friskere og mere ungdommeligt look.

God og kærlig pleje til huden

Der findes nogle gode tricks til, hvordan du hurtigt kan skabe et mere friskt look til huden, hvis du for eksempel skal til en fest eller en anden særlig begivenhed. Dog kan du også gøre meget mere end det.

Du kan for eksempel investere i god og nærende ansigtspleje, som er egnet til netop din hud. Hvis du har, tør hud, så vil huden typisk se mere trist og grå ud og fine linjer vil synes større. Derfor kan du med fordel både benytte en god skrub og pleje som giver masser af fugt. Fugt vil få din hud til at stråle mere og se friskere ud. Der findes desuden også serums som kan give flot glød

Sunkissed med fake-tan

I vintermånederne kan alle godt se noget mere blege ud, hvorfor et tanning-produkt lige kan give den der lidt sommerlige glød. Det kan være et supplement til en her-og-nu løsning.

Brug en primer til at udglatte huden

Primers er geniale at benytte lige før du lægger makeup. Primers bruges til mange formål, herunder at udjævne huden, gøre holdbarheden af makeup længere og så give den der friskere glød til huden. Læg en primer inden, at du påfører foundation og mærk og se forskellen.

Læg den rette makeup

Der kan være stor forskel på, hvordan en makeup fremstår og den kan direkte få dig til at se ældre ud, som den kan få dig til at se yngre ud. Du kan eksempelvis benytte en highlighter til kinderne for den der ekstra glow til ansigtet. En concealer til at dække de mørke rande under øjnene og så spar på pudderet, da det nemt kan sætte sig i de fine linjer. Less it more, husk det.

Find inspiration online

Ansigtspleje, produkter, makeup, fugt, hudtyper. Det kan være forvirrende at finde rundt i det hele, hvorfor det er en rigtig god idé at læse guides og gode tips. Derudover bør du desuden tjekke kundeanmeldelser på diverse skønhedsprodukter før du køber dem. Derudover kan det også være en god idé at tjekke deres indholdsstoffer.  Det er dog vigtigt at huske på, at nogle produkter virker for nogen mennesker, hvor de ikke virker for andre.

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.