Skyllefarve - vælg den vildeste farve og skil dig ud!

Skyllefarve – pift din hverdag op!

skyllefarve

Indlægget blev opdateret den 21. januar 2021

Skyllefarve bliver brugt oftere og oftere – både til dagligt og til en aften ude. En ny hårfarve behøver ikke længere at være permanent, men er i stedet noget, der kan vare fra kun en enkelt skylning til et par uger. Det er så smart! En skyllefarve i alle farver til enhver anledning, og som kan tilpasses lige netop, hvad du finder passende den dag.

Så føler du for, at du trænger til en lille makeover, som indebærer en ny hårfarve, men du synes dog ikke, at det skal være permanent – just in case it goes wrong. Så er det altså skyllefarve, du skal have fat i!

En af grundene til at skyllefarve på det seneste er boomet i salg, og er blevet fast inventar hos mange, skyldes de kendte! Scroller du på Instagram, læser i et modeblad eller ser billeder fra en rød løber, kommer du ikke uden om en kendt med lyserød, blå, orange eller pink hår. En af de største celebrities – Kylie Jenner, er en kæmpe fan af forskellige hårfarver. Vi er dog ret sikre på, at hun ikke bruger en skyllefarve, men nok nærmere en paryk.

Det ændrer dog ikke på at hun og de andre modige stil-ikoner, har fået folk med på trenden af forskellige hårfarve. Men vi må indrømme, at det ser altså også fedt ud og kan virkelig gøre et look helt gennemført! Vi hos Beautyliving.dk har i hvert fald forskellige slags skyllefarve derhjemme, som står klar til at blive brugt, når den perfekte anledning melder sig! Og når vi lige har modet til det 😉

Wella
– Color Fresh Light Blonde Pearl

Farven 8/81 fra Wella giver dig en kold silver farve. Den giver masser af glans og giver dig en ny og frisk farve. Det anbefales, at du ikke springer mere end 1-2 trin i farverne – for bedst mulige resultat.

DKK 140,00

Wella
– Color Fresh Dark Blonde Red

En smuk intens rød til dig som gerne vil afprøve farven. Er speciel god til dig, der ikke har fået farvet hår før.
Indeholder ikke ammoniak eller peroxid.

DKK 140,00

Björn Axen
– Color Shot Washout Cherry Pop

Cherry Pop farven fra Björn Axen indeholder plejende solsikkeolie, Vitamin E og Provitamin B5. Tager bedst imod ved lysefarver, men kan sagtens bruge til mørkere hår. Her vil farven blot ikke ses så tydeligt.

DKK 99,95

Wella
– Color Fresh Mask Lilac

Denne farve fra Wella giver dig en smuk lilla nuance i dit hår. Specielt god til blond hår, da det giver et tydligere resultat.

DKK 149,95

Revlon
– Nutri Color Filters 190

Få en intens blå farve og pift din hårstil op. Fungerer bedst i lysnet hår – der får du den bedste effekt. Påfør i nyvasket og håndklædetørt hår.

DKK 89,95

Revlon
– Nutri Collor Filters Rosa 050

Revlon har lavet en 3 i 1 farve i Rosa. Med 3 i 1 menes der, at den både farver, plejer og giver glans. Du får altså det hele i farverne fra Revlon.

DKK 89,95

Revlon
– Nutri Color Filters 300 Gul

Pift dit outfit eller look op med en gul farve. Gør noget anderledes og skil dig ud! Vil du blot friske farven op, skal den bare sidde i 3 min. Vil du have en mere intens farve, skal du lade det sidde i 15 min.

DKK 89,95

Revlon
– Nutri Color Filters 200 Violet

Skil dig ud fra mængden med en violet. Tilføj mørkt hår og du får et fint skær. I lyst hår skal du regne med en decideret violet farvning af hele håret

Lad det sidde i 3 min hvis der blot ønskes et fint skær af farven. For mere intens farve lad sidde i 15 min.

DKK 89,95

Permanent farve eller skyllefarve?

Hvad skal du vælge? Som vi kort var inde på tidligere, så skal du vælge efter, hvor længe du vil have hårfarven. Ved du, at hårfarven er lige dig og den vil du gerne have permanent? Jamen, så kan det tids- og pengemæssigt bedst betale sig med en permanent farve, så der ikke hele tiden skal købes og farves. Men er du i stedet en, der godt kan lide at prøve nye styles, herunder din hårfarve. Så er skyllefarve selvfølgelig for dig. Så kan du skifte farve nærmest ugentligt og et par vaske senere, så er din skyllefarve ud. Det kan også være, at du til det ene arrangement du skal, gerne vil have en speciel farve, men det ikke er noget, du vil gå med efterfølgende. Så er skyllefarve helt sikkert din bedste ven til netop sådan en situation.

Hvor mange vask før min skyllefarve er ude?

Her kan vi selvfølgelig ikke give dig et konkret svar. Alt efter mærke, hvordan dit hår præcist er og andet, så kan det variere en smule. Men som udgangspunkt plejer man at sige 6-8 hårvaske, så er din skyllefarve ude. Grunden til at skyllefarve er så anderledes og kortvarigt ift. permanent farve, er grundet måden, som farven bliver optaget på. En skyllefarve sætter sig kun i det yderste af dine hårfibre. Den trænger altså ikke ind, som en permanent hårfarve gør. Det vil sige, at når du går i bad med en skyllefarve, bliver det vasket af dine hårfibre mere og mere for hver gang.

Hvilken skyllefarve skal jeg vælge?

Hvis I har læst nogle af vores andre artikler, så ved I, at vi sjældent fortæller, hvad der passer til hvad. En anden hårfarve end sin egen er harmløs, så vil du bruge en pink til trods for at modebladene fortæller dig, at den ikke er god til en lys hud, så gør det. Gør det alligevel!

Vi er helt sikre på, at enhver skyllefarve vil passe helt perfekt til dig, så længe du bærer den med selvtillid. Så vil du have en skyllefarve i sort, grå, pink, orange, blå eller skrig gul? Go for it! Det er som sagt blot en skyllefarve, og den kan altid vaskes ud efter nogle gange.
Så hvilke skyllefarve skal du vælge? Lige den du har lyst til!

Gode tips til din farvning

#1

Dette er en klassiker og noget alle med langt hår, som har farvet hår før, kender til! Der er meget sjældent nok i én farve – heller ikke i en skyllefarve. Vil du derfor være helt sikker på, at du har nok farve, så køb ikke bare en skyllefarve, men to af dem. Så slipper du for at ende med ikke at have nok farve. Det er så irriterende at stå derhjemme, og kun have skyllefarve nok til halvdelen af håret.

#2

Reagerer din hud tit på parfume og kemikalier, så overvej om en skyllefarve er en god ide! De fleste er fyldte med kemikalier og parfume, for netop at kunne give dig det look du ønsker! Ved du, at din krop ikke vil reagere, så er det fint. Go for it. Er du det mindste i tvivl, så kan du tage en allergitest 48 timer inden, du går igang.

#3

Ha’ et håndklæde under dit hår og over dine skuldre. Så ødelægger du ikke den trøje du har på.

#4

Altid følg processen på din skyllefarve til punkt og prikke. Så undgår du, at noget går galt.

#5

Hold også tiden der anbefales.

Så kort sagt, for at få den bedst mulige oplevelse med en skyllefarve. Sørg for at få taget en allergitest, hvis du ikke ved, om du kan tåle det. Læs brugsanvisningen grundigt og sørg for, at du tilpasser minutterne på din skyllefarve til den hårfarve du har og den du vil ende med. Følger du de råd, kan du ikke gå helt galt! Og ellers så er det heldigvis bare en skyllefarve, der kan vaskes ud igen!

Sådan har vi valgt

Igennem denne artikel er produkterne udvalgt ud fra vores egne erfaringer, de flotteste og mest anderledes farver samt de mærker vi finder mest troværdige. Vi har prøvet at inkludere så mange farver som muligt. Så der er forhåbentligt er en, der passer lige netop dig

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.