Smykker til kvinder - pift den ydre skønhed op! - Beauty Living

Smykker til kvinder – pift den ydre skønhed op!

Indlægget blev opdateret den 22. februar 2022

Der bliver talt meget om indre skønhed og at det er det, der bør definere, hvorvidt du føler dig smuk ellers ej. Men er det den eneste faktor, som rent faktisk har indflydelse på os? Svaret er nej, der er andre faktorer, der kan være afgørende for, hvordan vi har det den pågældende dag og nogle gange kan lidt ekstra bare give prikken over i’et. En af de ting, som virkelig kan gøre en forskel på, hvordan vi føler os, er smykker til kvinder. Det kan måske lyde skørt for nogle, men smykker til kvinder er vores form for rustning og kan gøre, at vi føler os mere powerful med vores smykker end uden dem.

Hvilke typer smykker til kvinder er der?

Du ved det allerede – men der findes som sagt et hav af smykker derude. De klassiske smykker er øreringe, halskæder, ringe og armbånd. Det er de typer af smykker, som er de mest populære. Her findes der er god blanding af designs og farver, så der er noget for enhver smag og prisklasse. Du kan vælge mellem ringe i forskellige farver, så du kan vælge mellem både gulv, sølv, rosa, guld belagt – og meget mere. Men armbånd med vedhæng eller betydning er også en klassiker – specielt når det gælder smykker til kvinder som gaveideer.

Forskellige typer af smykker til kvinder

Maanesten – Siren Ring

En smuk ring fra Maanesten med en regnebue Maanesten. Den er smuk, ekstra og samtidig så elegant Den fås i forskellige størrelser og du kan vælge mellem guld eller sølv.


Maanesten – Fleur halskæde

En rigtig fin halskæde fra Maanesten med rektangulær vedhæng, som er pyntet med sten i forskellige farver. Det givet et feminint touch i et ellers ret upoleret og naturligt design.


ByBiehl Beautiful World Halskæde

Et armbånd til personen, der elsker at rejse? Det jo helt perfekt! Den er forgyldt 925 sterlingsølv og har en længde op til 19,5 cm.


ByBiehl Together – My Love halskæde

En perfekt halskæde til en, der står dig nær. Den er i 925 sterlingsølv og kæden er 45 cm lang.


Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.