Få en bedre skønhedssøvn med den rette topmadras - Beauty Living

Få en bedre skønhedssøvn med den rette topmadras

Indlægget blev opdateret den 22. februar 2022

Vi snakker meget om, hvor vigtigt søvn er. Det gælder både, når vi taler om vores mentale velvære og vores skønhed. For fakta er bare, at den rette mængde søvn er ekstrem vigtig for både din ydre og mentale. I denne artikel vil fokusset være på din hud og hvilken effekt den helt rette topmadras kan have for dig og din hud. 

Hvad gør den rette mængde søvn?

Det er, når vi sover, at vores hud heler bedst. Efter en lag dag, hvor den har været udsat for lidt af hvert. Det er blandt andet ting såsom vind og vejr, der kan have en effekt på vores hud. Men det er også ting såsom os fra bilen eller anden forurening, som vi er påvirket af i løbet af dagen, der har en indflydelse på vores hud. Derfor er søvn endnu vigtigere for dig, da det er her, din hud heles bedst. Men gode sengetider er ikke meget værd, hvis du ikke har en topmadras, der lader dig sove skønt i dine 8 timer. 

Hvordan finder jeg den rette topmadras?

Men hvordan finder du så den rette topmadras? Første skridt er at finde den rette hårdhed. Er den for blød eller for hård? Så bliver det ikke behageligt,  når du skal falde i søvn. Det er vigtigt med en topmadras, at den hjælper til at aflaste din krop så meget som muligt. 

En af de ting, som en topmadras gerne skal hjælpe med at aflæste, er din lænd. Mærker du et hulrum under din ryg, når du ligger i din seng, så er din madras for hård. Det skal være muligt for dig at presse din hånd under med lidt modstand – så har topmadrassen den rette hård-/blødhed. 

En anden vigtig ting er længden. Længden på din topmadrasse skal selvfølgelig matche madrassen længde. Er du ude og købe begge på én gang, så husk at den skal være hvert fald 10 cm længere end dig selv. 

Royal Arctic Cool Topmadras

En lækker topmadrasse til dig, der oftest har det varmt om natten, når du sover. Den er betrukket med polyestermateriale og med 5 cm memory skum, som tilpasser sig din krop. Du kan vælge mellem 2 størrelser.


Downtopper Temprakon Zone

Brug denne oven på din topmadrasse, hvis du har brug for noget temperaturregulerende. Den er af 100% bomuld og har en let vægt på blot 700 g.


Diamant Basic Topmadras

En lækker topmadras i 3 cm tykkelse. Materialet er purskum og er godkendt ift. Oeko-Tex 100 standard. En af fordelene ved denne topmadras er, at stoffet er aftageligt og kan vaskes ved 60 grader.


Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.