Tre beauty trends der fortsætter i 2022 - Beauty Living

Tre beauty trends der fortsætter i 2022

Dette er sponsoreret indhold.

Foråret er endelig ved at være her, og det er derfor tid til at komme ud af vinterfrakken og gøre sig klar til sommeren. Men hvilke beautytrends har egentlig trukket spor med ind i det nye år? Det kommer der tre gode bud på her, så du kan blive klar til foråret med stil.

Vipper

En af de helt store beauty trends der har raseret de sidste par år har været øjenvipper. Det kan der være flere grunde til, men det er nok ikke til at komme udenom, at øjne har været meget i fokus mens vi har båret masker i offentligheden. og det ser ikke ud til, at den trend dør ud i 2022. Det har givet anledning til, at rigtig mange kvinder får sat mere eller mindre permanente falske øjenvipper på. Men der er også mange der prøver at gro de smukke, lange øjenvipper selv. Det kan man for eksempel gøre ved at bruge vippeserum, som er lavet til at øge længden af dine vipper, så man kan undgå extensions. Hvis det er første gang du bruger vippeserum, skal du dog væbne dig med lidt tålmodighed, da det kan tage op til 8 uger før du kan se resultater.

Hudpleje

Hudpleje bliver en større og større bestanddel af mange kvinders beauty rutiner, og det ser ud til at den trend kun bliver vildere i år. Derfor er det fortsat en god idé at holde fast i de gode morgen- og aftenrutiner når det gælder hudpleje. Det kan du så supplere med ansigtsmasker og ansigtsbehandlinger indimellem, som både giver huden et frisk pust og giver dig en følelse af velvære. Det er desuden populært at vælge bæredygtige og  customized, eller skræddersyede, produkter, både når det gælder hudpleje og make-up. 

Solen

Efter en grå og kedelig vinter synes de fleste mennesker det er lækkert at være i solen. Det kan også både være godt for din hud, dit hår, dine negle men er især også godt for dit humør. De fleste danskere er i underskud af D-vitamin tidligt på foråret, og derfor kan du have rigtig godt af at opholde dig i solen. Det er til gengæld enorm vigtigt  i den sammenhæng at huske solcreme i ansigtet, også selvom det er tidligt på foråret og man måske ikke tror at UV’en er særlig høj. Helt generelt er det en god idé at gøre solcreme en fast del af den daglige morgentoilette, for at beskytte huden bedst muligt mod aldring og pigmentering.

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.