Ugens Beauty Tips af Rikke → Se hendes bedste tips her!

Ugens Beauty Tips af Rikke!

Indlægget blev opdateret den 3. september 2021

Mit navn er Rikke Heidi Smidt, jeg er 35 år, gift med Nicolaj, sammen har vi 2 dejlige børn på 6 og 3.. Jeg er det der kaldes et mælkebøtte barn, det vil sige min opvækst har været lang og hård, og fyldt med modgang, og omsorgssvigt på flere måder. Men mit liv i dag, er dejligt stabilt og på ingen måder som det jeg stammer fra. Dog har jeg ær, og ikke alle dage er lige lette

Jeg var for mange år siden udsat for 3 og 2 grads forbrændinger i ansigtet og på mit bryst. Derfor er ekstra pleje og fugt blevet et must for mig ! Og derved kom min interesse for hudpleje, i det hele taget bare beauty produkter. Jeg er et meget kreativt menneske, og jeg elsker alt fra bage, lave kreative projekter med mine børn, tage billeder, sætte hår, bukke vipper, og lege med forskellige beauty ting, samt at afprøve forskellige ting, dele en masse forskellige på min Instagram profil @rikkeheidi. Jeg elsker også naturen og vi er ofte ude i den, her finder vi ting vi kan lave mad af, eller ting til vores kreative projekter, tager smukke billeder, eller bare nyder den friske luft.

Hvad er dine 5 bedste makeup tips?

Jeg bruger ikke så meget makeup, og derfor er det vigtigt for mig den smule jeg bruger gør det godt .

Huden: Det vigtigste ved en flot makeup er et godt lærred. Det vil sige, jo flotter din hud er jo finer resultat ender du ud med. Derfor vil en god hudpleje ALTID være 1 punkt i en god makeup. Her er mit vigtigste råd særligt fugt og en god eksfoliering morgen og aften! Hvis jeg skal til en stor fest, hvor min makeup bare skal sidde fantastisk, bruger jeg altid en god fugtmaske om morgnen, det gør altså bare underværker! Og så er en god primer helt klart vejen frem. Der er så mange fantastiske primer som giver en flot glød til ansigtet, og samtidig udvisker fine linjer og rynker. Det gør altså hvad end du efterfølgende tager på, får et bedre resultat. Og så påfører jeg faktisk altid min primer og foundation, men mine hænder frem for de utallige børster der findes, jeg synes simpelthen det giver flottere og mere ensartet resultat

Læber: Jeg er vild med læbeprodukter, og  synes simpelthen smukke læber gør så megetgodt, både til hverdag og fest. Derfor er mit bedste råd her altså lige med huden EKSFOLIERING & FUGT, Det jeg gør er, jeg børster mine læber om aften når jeg børster mine tænder, og så tager jeg læbepomade på. Det lyder måske tosset, men det giver de flotteste bløde læber. Et andet tip er at få læberne til at virke mere fyldige, her kan du bruge en lipliner i samme farve som læberne til at markere det midterste af overlæben og amorbuen. Før du tager en lipgloss på, det giver virkelig et smukt resultat 

Øjne: For et få mere fokus på øjnede kan du med fordel, lægger concealer under øjet, og komme smule helt inde i øjenkrogen. Samt ligge en lille smule under dine bryn. Det lys look gør underværker og giver et friskt udseende.

Vipper: Jeg laver lash lift og farver mine vipper hver 6 uge, får at få mine vipper til at se længer og fyldigere ud, Hvis du ikke selv kan lave det, og ikke har råd til at få det lavet hver 6 uge, så er en vippe bukket altså også fantastisk.  Jeg bruger også vippe serum og vippe conditioner, for at få længer, fyldigere og stærkere vipper

Kinder: Sug kinderne ind til en fiskemund, og læg en bronzer lige under der hvor du mærker kindbenet mest. Ton farven godt ud , og lig så en highlighter over og ton farven godt ud, det givet fine markerede kindben.

Hvad er dit yndlingsmærke inden for makeup, og hvorfor?

  • Vita Liberata Beauty Blur With Self Tan : Et helt fantastisk produkt, jeg bruger den ofte når jeg skal ud, den giver den smukkeste glød, både alene eller under en mere dækkende foundation. 
  • Clarins Skin Illusion Natural Hydrating Foundation SPF15 : En fantastisk foundation, som særligt er god til solskader, fordi den indeholder SPF. Samtidig giver den er fantastisk smukt og naturligt resultat, da den både er let og fugtgivende. 
  • Smashbox Studio Skin Flawless 24 Hour Concealer : Fantastisk smuk og brækkende concealer
  • Lancôme Définicils Mascara : Denne mascara har jeg brugt i mange år, og det er altid den jeg vender tilbage til hvis jeg prøver nyt. Den giver smukke lange vipper som ikke klumper
  • Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick : Fantastisk smukke læbestifte, hvor der samtidige er læbepleje i, samt solbeskyttelse som derfor gør den helt fantastisk særligt om sommeren
  • Clarins Eclat Minute Natural Lip Perfector : De smukkeste lipgloss som også er læbeplejende De giver et smukt og glasfuldt naturligt look

Hvad er du mest til: naturlig eller farverig makeup – eller en blanding?

Jeg tror allerede de flest har gættet jeg er til meget naturlig makeup . Ikke at jeg ikke tager en knald rød læbestift på til tider, det gør jeg bestemt og elsket det

Men jeg er bare den type der føler mig så forkert med alt for meget eller for farverigt makeup. Det er bare ikke mig

Og de fleste dage kan jeg sagtens nøjes med en primer og ikke andet. Men når jeg skal ud til fester eller bare mødes med venner, elsker jeg også at gøre lidt ekstra ud af mig selv.

Hvad er dit bedste råd til en nybegynder, der gerne vil lege med makeup og udforske lidt?

Start stille ud, tag dig tid og fin din egen stil, få hjælp til hvilke farver der passer til dig, og dit ansigt, det ikke altid de farver man bedst kan lide. Og så skal du vide der er utallige produkter der ude, og det dine veninder eller en blogger bruger, behøver ikke være der det bedst til dig. Så prøv løs til du finder det der passer bedste til dig

Hvad tænker du mest over, når du skal købe nyt makeup?

Ingen tvivl om det er kvalitet, jeg går ikke med så meget makeup, men det er vigtigt for mig at det jeg går med er kvalitet. Der ved jeg også godt, det ikke nødvendige er det til højste pris der er bedst kvalitet & jeg tænker da en del på bæredygtighed i min hverdag, så det gør da ikke hvis nogle af mine valg er bæredygtigt.

Hvis du skulle opfinde et nyt produkt inden for makeup, hvad skulle det så være?

Sjovt nok tænkte jeg på det den anden dag. Jeg skulle til bryllup og havde fået en stor bums lige midt på kinden og der tænkte jeg på, hvor meget jeg godt kunne bruge sådan et “plaster” i et meget tyndt materiale til at sætte over, et man nemt kunne dække med en foundation men om det rent faktisk findes, det ved jeg ikke.

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.